Home » Nieuws » Nieuw in Zwijndrecht: Elite Patisserie, Fastfood & Döner

Nieuw in Zwijndrecht: Elite Patisserie, Fastfood & Döner

Nieuw in Zwijndrecht: Elite Patisserie, Fastfood & Döner

Zaterdag 4 mei is de officiële opening geweest van Elite Patisserie, Fastfood & Döner. Gloednieuwe Turkse speciaalzaak aan de Burgemeester Jansenlaan 133 te Zwijndrecht.

In een bijzonder fraai en geheel nieuw interieur zorgen wij dat onze klanten genieten van alles wat de Turkse keuken zo speciaal maakt. Het afhaalrestaurant heeft een zeer gevarieerde kaart, waar u uiteraard de bekende Turkse specialiteiten van de beste kwaliteit kunt vinden: Turkse pizza’s, Döner, Kapsalon, Schotels en noem maar op.

En wij gaan nog verder. Zo kunt u bij Elite Patisserie, Fastfood & Döner terecht voor echte Turkse lekkernijen: zo moet u niet vreemd opkijken als u een grote variatie aan koekjes op de toonbank ziet liggen. Naast de Turkse keuken kent de menukaart internationale gerechten als Italiaanse pizza’s en Bocadillo.

Alle gerechten worden uiteraard vers in het afhaalrestaurant gemaakt. Daarbij gebruiken de ervaren koks zeer kwalitatieve basisproducten die een extra smaakdimensie geven aan uw snack, lunch en diner. Wij zullen ons in de toekomst ook uitbreiden. Naast afhalen gaan wij in de toekomst namelijk ook bezorgen. Wij hopen u te mogen zien.

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.