Home » Nieuws » Nieuw op Nextdoor: de Hulpkaart

Nieuw op Nextdoor: de Hulpkaart

Nieuw op Nextdoor: de Hulpkaart
Meenhuis

Over de hele wereld bieden veel mensen hulp aan hun buren op Nextdoor. Met de nieuwe hulpkaart worden mensen die hulp nodig hebben zichtbaar voor alle buren! Een mooie tool om tijdens de coronacrisis klaar te staan voor eenieder die dat kan gebruiken.

Buurtpreventie Hendrik-Ido-Ambacht is vanaf het begin voorstander van het gebruik van Nextdoor en ziet in deze nieuwe manier om er voor elkaar te zijn veel mogelijkheden.

De app Nextdoor is voor iedere plaats bruikbaar en dus interessant voor iedereen, waar dan ook ter wereld. Nextdoor is ontstaan om buren bij elkaar te brengen – dit is belangrijk in goede tijden en essentieel in tijden waarin we elkaar hard nodig hebben, zoals nu. Nu de meesten onder ons thuis zitten, is je buurt je sociaal vangnet geworden.

Vanaf nu kun je gebruik maken van de Nextdoor Hulpkaart. Op deze interactieve kaart kun je aangeven of en welke hulp je kunt bieden in jouw buurt. Hierdoor kunnen buren die dit nodig hebben makkelijk identificeren wie ze in de buurt om een helpende hand kunnen vragen.

Terwijl we ons thuis isoleren om onze eigen gezondheid en die van onze buren te beschermen, hebben we elkaar nog steeds heel hard nodig. Nextdoor is er om te zorgen dat je in contact kunt blijven met je buren, om elkaar te helpen en om een positieve impact in jouw buurt te maken.

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.