Home » Nieuws » Nieuwe eigenaresse voor kapsalon Sisco

Nieuwe eigenaresse voor kapsalon Sisco

Nieuwe eigenaresse voor kapsalon Sisco

Kapsalon Sisco heeft sinds afgelopen zondag een nieuwe eigenaresse. Michelle den Ouden neemt het stokje over van Rosita van Trigt-Braber, die veertien jaar eigenaresse was. “We willen weinig veranderen aan de kapsalon,” vertelt Michelle, “al sinds ik hier kwam werken, elf jaar geleden, is dit een echte gezinskapper waar iedereen zich thuisvoelt. Dat gevoel en die kwaliteit houden we zo.”

Voor Rosita is de overname een logische stap. Zij gaat zich richten op haar specialisatie in pruiken en haarstukken: “Het was voor mij tijd om een nieuwe stap te zetten en de schaar door te geven. Michelle kent de kapsalon en haar klanten door en door, dus ze leek me de aangewezen persoon.”

Iedereen inspireren
Den Ouden vertelt vooral meer te willen doen aan social media en de website om klanten beter van dienst te kunnen zijn. “Op dit moment zijn we daar nog amper aanwezig, maar we kunnen juist iedereen in Hendrik-Ido-Ambacht en omstreken inspireren met leuke ideeën en tips om er op je best uit te zien.”

Overname
De naam Sisco blijft bestaan net als de locatie aan de Veersedijk. En, leuk detail: ook Rosita nam de kapsalon over op de datum ‘1 april’.

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.