Home » Nieuws » Nieuwste Norah winkel opent in Zwijndrecht

Nieuwste Norah winkel opent in Zwijndrecht

Nieuwste Norah winkel opent in Zwijndrecht
Meenhuis

Op dinsdag 26 mei 2020 opent Norah haar 83ste store in Zwijndrecht. De winkel bevindt zich in Winkelcentrum Walburg, Hof van Holland 75 en is een feestelijke mijlpaal voor dit jonge, Nederlandse modemerk.

Na Capelle aan den Ijssel, Berkel & Rodenrijs is er nu ook een Norah winkel te vinden in Zwijndrecht. Het modemerk brengt elke week een nieuwe collectie uit, altijd geïnspireerd op de laatste trends. Naast de betaalbaarheid en de snelheid van haar wisselende collectie onderscheidt Norah zich door de brede maatrange tot en met maat 48. Geen plussize, maar ‘gewoon’ de grote maat voor de Nederlandse vrouw. Het openen van de nieuwe store vindt plaats met de nodige festiviteiten. Zo ontvangen de eerste 100 klanten die een aankoop doen in de nieuwe winkel een gratis Norah tas. Naast de Norah winkels kunnen klanten ook terecht op de webshop om kleding en accessoires aan te schaffen. Norah Fashion startte in 2014 en heeft de afgelopen jaren in een hoog tempo uitgebreid over Nederland, België en Duitsland.

Elke Norah winkel kenmerkt zich door het gebruik van blank hout, stoere steigerbuizen en een heel betaalbare collectie. De modeketen brengt continu een verscheidenheid aan prints, materialen en kleuren passend binnen het modebeeld van het seizoen. Hiermee zet de retailketen zich het liefst neer als boetiek. De wekelijks nieuwe collectie wordt zowel online als in de winkels op verfrissende wijze gepresenteerd. Hiermee blijft Norah verrassend en voor elk budget beschikbaar.

Norah is een van oorsprong Nederlands damesmodemerk uit Noord-Holland. Het merk bestaat sinds 6 jaar en heeft een exponentiële groei gerealiseerd in zeer korte tijd. Vrijwel alle onderdelen van de bedrijfsvoering zijn in eigen beheer. Van het ontwerpen van de collectie tot het bouwen en transporteren naar de winkels. Hierdoor is het voor het modemerk mogelijk om snel in te spelen op vraag en trends binnen het seizoen. Dit maakt Norah uniek in retailland en het zorgt ervoor dat kan zij groeien in een markt waar andere merken het moeilijk hebben.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.