Home » Nieuws » Op de fiets voor dagje uit bewoners kleinschalig wonen Sophiastaete

Op de fiets voor dagje uit bewoners kleinschalig wonen Sophiastaete

Op de fiets voor dagje uit bewoners kleinschalig wonen Sophiastaete

Medewerkers van kleinschalig wonen Sophiastaete van zorgorganisatie De Blije Borgh hebben op zaterdag 1 september een gesponsorde fietstocht gehouden.

Er werd een route van 25 kilometer langs de Lek en de molens van Kinderdijk afgelegd om geld in te zamelen voor een extra uitje voor de bewoners van kleinschalig wonen Sophiastaete. Om 13.00 uur was de start vanaf Sophiastaete en omstreeks 16.00 uur was iedereen weer terug. Eén medewerker fietste mee op een E-bike, beschikbaar gesteld door fietsenwinkel “Fietsen van Ambacht”. Een mooi gebaar. Het opgehaalde bedrag van ruim € 800,00 wordt verdubbeld door het Nationaal Ouderenfonds. Met deze fantastische geste maakt het ouderenfonds de bewoners heel blij, want nu is er ruim voldoende opgehaald voor een feestelijk dagje uit met alle bewoners van kleinschalig wonen Sophiastaete naar Diergaarde Blijdorp. Namens De Vrienden Van De Blije Borgh doneerde de heer Hendrikse een bedrag voor een hapje en een drankje in Diergaarde Blijdorp.

Na de fietstocht werd het vuur aangestoken voor een BBQ met de bewoners, familie en medewerkers van kleinschalig wonen Sophiastaete. De medewerkers zorgde voor de BBQ en de familie voor de extraatjes in de vorm van salades, stokbrood, fruit en ander lekkers.

Het ijsje werd gesponsord door IJssalon Sophia, die speciaal voor deze gelegenheid met haar ijskar langs kwam. Onder het genot van al het lekkers werd met elkaar terug gekeken op een geslaagde dag en alvast een beetje uitgekeken naar het uitje richting Blijdorp.

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.