Home » Nieuws » Open dag, introductieavond en expositie bij de jubilerende fotoclub

Open dag, introductieavond en expositie bij de jubilerende fotoclub

Open dag, introductieavond en expositie bij de jubilerende fotoclub
Meenhuis

Ben jij een fotograaf die verder wil? Kom eens kijken bij Fotoclub Zwijndrecht! Op zaterdag 14 september 2019 organiseert Fotoclub Zwijndrecht een open dag. Belangstellenden zijn van harte welkom van 11.00 tot 16.00 uur. Op maandagavond 16 september is er voor geïnteresseerden een introductieavond. En verder start het expositie seizoen weer. Tot en met mei is er elke maand een nieuwe foto expositie te bezichtigen. Kortom: Fotoclub Zwijndrecht gaat weer van start!

Open dag 14 september en Introductieavond 16 september Stel je kunt aardig fotograferen. Je vrienden waarderen je foto’s en zelf krijg je er steeds meer plezier in. Na een tijdje ontdek je dat de groep waarmee je je hobby deelt wel erg klein is en snel tevreden. Je realiseert je dat je anderen nodig hebt om verder te groeien en gestimuleerd te blijven. Dat is het moment om eens te overwegen om lid te worden van een fotoclub. Kom zaterdag 14 september kijken bij Fotoclub Zwijndrecht. Maandag 16 september is er een introductieavond voor nieuwe leden, aanvang 20.00 uur. Voor meer informatie over de club zie: www.fotoclubzwijndrecht.nl en de Facebookpagina.

Jubileum expositie 60 jaar Fotoclub Zwijndrecht is op 7 september 1959 opgericht en viert deze maand dus zijn zestig jarig bestaan. Speciaal voor deze gelegenheid is er een expositie te zien met het thema ‘fotografische ontwikkeling’. Daarvoor hebben de leden twee foto’s ingeleverd. Een foto uit de beginperiode en een recente foto eventueel vergezeld van een stukje tekst. Deze toelichting omschrijft hoe de ontwikkeling is verlopen tussen de twee foto’s of hoe de fotoclub heeft bijgedragen in de mens achter de fotograaf. Er is werk te zien van 48 deelnemers. Dat het resultaat zeer divers is komt door het feit dat geen mens hetzelfde is en fotografie een erg persoonlijke beleving is. Daarnaast lopen de lidmaatschapsjaren van de deelnemers van 51 jaar tot 1 jaar sterkt uiteen wat mooi bijdraagt aan de diversiteit van het geëxposeerde werk. Een mooie gelegenheid om een breed spectrum van de fotoclub en fotografie te bewonderen. Er zijn altijd enthousiaste leden aanwezig die een toelichting kunnen geven.

Fotogalerie Zwijndrecht: Rotterdamseweg 126 Zwijndrecht (hoek Koninginneweg). Open dag: zaterdag 14 september 2019 van 11.00 tot 16.00 uur. Introductieavond: maandagavond 16 september 2019 aanvang 20.00 uur. De fotogalerie is geopend op zaterdag 14, 21 en 28 september van 11.00 uur tot 16.00 uur. Toegang gratis.

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.