Home » Nieuws » Open dag Kijfhoekkerk met zangkoor Eglantine

Open dag Kijfhoekkerk met zangkoor Eglantine

Open dag Kijfhoekkerk met zangkoor Eglantine

Zaterdag 14 september a.s. van 12.00 tot 16.00 uur organiseert de Stichting Behoud Kijfhoekkerk alweer de laatste open dag van dit seizoen en we hebben weer een schitterend programma voor u samengesteld.

Als eerste is er de natuurwandeling in het Develgebied onder leiding van IVN-gids Jan de Kok, deze wandeling zal om 12.00 uur starten vanuit de Kijfhoekkerk en zal ongeveer een uur duren. Verder is er een doorlopende voorstelling van oude films over de Kijfhoekkerk en omgeving en zoals gewoonlijk zullen er leden van de Stichting en van het Historisch Genootschap Heerjansdam aanwezig zijn om eventuele vragen betreffende de historie van de kerk en omgeving te beantwoorden.

Natuurlijk is ook de permanente fototentoonstelling te bezoeken en zijn kaarten en folders verkrijgbaar. Het hoogtepunt op deze Open Dag is echter het optreden van het zangkoor Eglantine, dit koor bestaat pas 1 jaar en is ontstaan uit een Paasprojectkoor vanuit de Bethelkerk in Zwijndrecht. Het koor staat onder de bezielende leiding van Jeanita van Eijsden en bestaat uit zo’n 15 zeer enthousiaste jongedames. Laat deze kans niet voorbij gaan om dit koor bij een van hun eerste optredens in Zwijndrecht te komen beluisteren, u zult hier beslist geen spijt van hebben. De optredens zijn van 14.00 tot 14.30 uur en van 15.00 tot 15.30 uur. Wij hopen u op 14 september te mogen begroeten en zoals gebruikelijk staat de koffie voor u klaar.

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.