Home » Nieuws » Open Manegedagen bij Horses&Co

Open Manegedagen bij Horses&Co

Open Manegedagen bij Horses&Co

Heb jij altijd al eens willen zien hoe het is om paard te rijden? Of ben je benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verzorging van een paard? Kom dan naar de landelijke Open Manegedag bij Horses&Co op het jeugdspeelpark! Van 09.30 tot 16.00 uur openen wij de deuren van ons ruitersportcentrum en ben je van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

De hele dag staan er leuke activiteiten op het programma. Vanaf 09.30 uur kun je een pony poetsen, knutselen, kijken bij de les en alle vragen stellen over paardrijden bij Horses&Co. Vanaf 14.30 uur kunnen de kinderen ook zelf een stukje paardrijden voor 2,50 euro.

Horses&Co is een ruitersportcentrum gevestigd in Henrik-Ido-Ambacht en geeft met plezier paardrijlessen aan volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. Met de Open Manegedag(en) kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met de wereld van paarden en pony’s. De Open Manegedagen zijn een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) en de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS).

Nationale sportweek

De Open Manegedagen worden gehouden in de Nationale Sportweek, een initiatief van NOC*NSF om sporten en bewegen te promoten. Alle bezoekers van de Open Manegedagen maken kans op een jaar lang gratis paardrijden op een FNRS-manege of een volledige set ruiterkleding van Harry’s Horse.

Horses&Co is aangesloten bij de FNRS. Dit betekent dat het bedrijf in het bezit is van een kwaliteitskeurmerk en het Veiligheidscertificaat van de Stichting Veilige Paardensport. Op ons ruitersportcentrum wordt lesgegeven volgens de ruiteropleiding van de KNHS en de FNRS.
Wij zien u graag op 24 september bij Horses&Co Jeugdspeelpark

Horses&Co | Rossenburgpad 12 | 3342 GP
Hendrik-Ido-Ambacht | www.horsesenco.nl
0627152218

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.