Home » Nieuws » Operando viert vijfjarig jubileum

Operando viert vijfjarig jubileum

Operando viert vijfjarig jubileum

Op 1 oktober 2019 bestond Operando B.V. uit Hendrik-Ido-Ambacht vijf jaar. Operando is een uitzendbureau in de zorg met christelijke opdrachtgevers door het hele land.

Natuurlijk werd deze mijlpaal gevierd! Eigenaresse Annelies Dorst bracht een bezoek aan een aantal van Operando haar eerste opdrachtgevers om een feestelijke taart langs te brengen en de prettige samenwerking te vieren. Maar ook medewerkers van Operando hebben meegenoten van deze feestweek. De hele week stond er een lekkere lunch klaar op het Operando kantoor.

Het idee om een uitzendbureau te starten ontstond in 2014 op het schoolplein. Moeders Annelies en Marianne ontmoetten elkaar hier dagelijks bij het ophalen van de kinderen. Allerlei onderwerpen werden besproken, zo ook de problematiek in de zorg. Toen de nul-urencontracten in de zorg werden geschrapt kon er geen flexibiliteit meer gewaarborgd worden door zorginstellingen. De dames wisten dat hen iets te doen stond en zo werd Operando geboren.

Wat begon als een uitzendbureau bij oprichtster Annelies aan de keukentafel, is door de jaren heen uitgegroeid tot een gevestigd uitzendbureau dat staat voor kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en identiteit. Operando zet zich in voor (toekomstige) zorgprofessionals en zorginstellingen om zo een antwoord te kunnen bieden op de huidige tekorten in de zorg. Inmiddels werkt Operando actief samen met ruim 40 zorginstellingen en 150 medewerkers en zzp-ers.

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.