Home » Nieuws » PLUS spaaractie groot succes

PLUS spaaractie groot succes

PLUS spaaractie groot succes

De afgelopen maanden konden klanten van PLUS Koehoorn en PLUS Volgerlanden punten sparen in persoonlijke online FANshops die ze vervolgens konden verzilveren voor gratis gepersonaliseerde fanartikelen van ASWH, IFC, ABC-Swindregt, GV Souplesse, DVS’69, Mudjeok e Yong en HC Derby. Elke verzilverde zegel leverde een klein bedrag voor de club op.

De actie was een doorslaand succes en vele lokale sporters en hun fans hebben zegels gespaard om zo gratis fanartikelen te kunnen bestellen. Op 16 juni was de ophaaldag en sindsdien pronken in diverse huishoudens nu onder andere broodtrommels, drinkmokken, slippers en gymtasjes met daarop afbeeldingen van spelertjes in hun clubtenue. De leden hebben voor meer dan €34.000 euro aan items bij elkaar gespaard. Dus zowel voor de leden een leuk spaaritem als geld voor de club.

Op vrijdag 15 juni overhandigde Alfred Koehoorn van PLUS Koehoorn en Johan Verhage van PLUS Volgerlanden de cheques totaal ter waarde van €5744, 15 aan de clubvertegenwoordigers! Door de leden bij elkaar gespaard, een mooie aanvulling op de clubkas. En een mooi slotstuk van een bijzondere lokale actie van PLUS Koehoorn en PLUS Volgerlanden.

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.