Home » Nieuws » Randstad Personenschade helpt slachtoffers van ongevallen

Randstad Personenschade helpt slachtoffers van ongevallen

Randstad Personenschade helpt slachtoffers van ongevallen

Iedereen kan rekenen op hulp van Randstad Personenschade na een ongeval met letselschade als gevolg.

Als er een tweede partij bij het ongeluk betrokken is, betaalt diens verzekering de schadevergoeding. Ook als er geen tweede partij bij het ongeluk betrokken is kom je mogelijk in aanmerking voor een schadevergoeding. De kosten van onze dienstverlening verhalen we op de verzekeraar van de tegenpartij of op de eigen verzekering.

Wat is letselschade?
Letselschade is schade die u door lichamelijke verwondingen of psychische problemen heeft opgelopen. Bijvoorbeeld letselschade door een aanrijding, bedrijfsongeval, verkeersongeval of medische fout. U kunt de persoon of organisatie die uw schade heeft veroorzaakt vragen om deze schade te vergoeden.

Waarom Randstad Personenschade?
Als je het slachtoffer bent van een ongeluk is het belangrijk dat je begrepen wordt. Dit gaat natuurlijk beter in eigen taal. Onze letselschadespecialisten hebben verschillende etnische achtergronden en spreken verschillende talen. Naast het Nederlands, beheersen wij onder andere Engels, Arabisch, Turks, Marokkaans, Pools en Russisch.

Maak gebruik van onze 25 jaar ervaring in de letselschade. Wij hebben meer dan 20.000 slachtoffers geholpen aan een rechtvaardige schadevergoeding!

Neem na een ongeluk zo snel mogelijk contact met ons op. Vul het contactformulier in op www.letseladvies.nl, of bel ons.

Nadat je het contactformulier hebt ingevuld, zullen we binnen 24 uur contact met je opnemen. In dit gesprek bespreken we jouw zaak en onze aanpak. Na dit gesprek plannen we een afspraak in met één van onze specialisten. Dit kan zowel bij jou thuis als bij ons op kantoor. De kosten van onze dienstverlening worden op de aansprakelijke verzekeraar verhaald.

Hoe gaan wij voor u aan de slag?
De gegevens over de al geleden en in de toekomst nog te lijden schade worden verzameld.

De totale schadeclaim wordt opgebouwd uit verschillende onderdelen. Bij zowel materiële als immateriële schade (of een combinatie van beide), heb je recht op een schadevergoeding. Bij materiële schade kan je denken aan componenten als medische kosten, verlies arbeidsvermogen en hogere verzekeringspremies. Onder immateriële schade vallen de componenten smartengeld en shockschade.

Zodra je medische eindtoestand wordt bereikt kan de schade worden afgewikkeld. Op dit moment ben je volledig hersteld of zijn de blijvende gevolgen van het ongeluk duidelijk. De aansprakelijkheidsverzekeraar betaalt je rechtstreeks de totale schadevergoeding (minus voorschotten).

Vragen?
Wij staan voor u klaar.

U kunt ons bereiken op werkdagen van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur. Zaterdag alleen op afspraak.
Of bezoek onze website www.letseladvies.nl voor meer informatie.

Contact:
Rotterdam: Goudse Rijweg 400, 3031 CK.
Telefoonnummer 010 766 0035
Info@letseladvies.nl

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.