Home » Nieuws » Reddingsbrigade aanwezig bij de Unox-Nieuwjaarsduik

Reddingsbrigade aanwezig bij de Unox-Nieuwjaarsduik

Reddingsbrigade aanwezig bij de Unox-Nieuwjaarsduik
Meenhuis

Op 1 januari 2020 heeft reddingsbrigade Hendrik-Ido-Ambacht mede de bewaking verzorgd bij de Unox Nieuwjaarsduik 2020 in het Sandelingenpark.

Leden van het ‘varend redden’ waren aanwezig op het water met de reddingsvlet en leden van het ‘zwemmend redden’ hebben de bewaking uitgevoerd op het strandje. Onder de deelnemers aan de nieuwjaarsduik was het jongste lid van onze vereniging Manou en haar zus Reza. Deze kanjers hebben dapper meegedaan en het koude water getrotseerd.

Sinds 1 januari zijn de lestijden van de vereniging in het nieuwe zwembad de Louwert veranderd. De reddingsbrigade zwemt nu op zaterdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur en op dinsdagavond tussen 19.45 en 21.15 uur. De juiste tijden voor elke leeftijd en /of niveau is te vinden op onze website.

Sponsor zwemmen
Onze leden zwemmen op 25 januari a.s. weer zo veel mogelijk baantjes om geld op te halen voor twee goede doelen. Het eerste goede doel is het PlonsFonds van Stichting Nationaal Fonds Kinderhulp. Deze stichting is een landelijke organisatie die ervoor zorgt dat geen enkel kind buitengesloten mag worden door armoede. Door het PlonsFonds is het mogelijk dat elk kind in Nederland zijn of haar zwemdiploma kan halen. Het tweede doel is onze eigen vereniging, we willen onze vereniging financieel ondersteunen om onder andere uitbreiding en vervanging van het zwemmateriaal te realiseren waardoor we de lessen nog beter en leuker kunnen maken.

Welke leeftijd je ook hebt, en je hebt minimaal diploma A, reddend zwemmen is er voor jong en oud! Kom vrijblijvend een keer meezwemmen. Meld je aan voor een proefles op onze website: www.rbhiambacht.nl

Tekst en foto’s: Reddingsbrigade Hendrik-Ido-Ambacht

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.