Home » Nieuws » Reddingsbrigade en De Louwert organiseren ‘Wakzwemmen’

Reddingsbrigade en De Louwert organiseren ‘Wakzwemmen’

Reddingsbrigade en De Louwert organiseren ‘Wakzwemmen’

Op zaterdagmiddag 6 november 2021 organiseert de Reddingsbrigade Hendrik-Ido-Ambacht samen met zwembad De Louwert het jaarlijkse Wakzwemmen.

Bij deze activiteit leer je wat je moet doen als je onder het ijs terecht komt. Schaatsen op natuurijs is natuurlijk ontzettend leuk, zolang je niet in een wak terecht komt. Maar wat doe je als je door het ijs zakt? Hoe moet je jezelf redden?

Op 6 november wordt zwembad De Louwert omgetoverd tot een ijspaleis. Tussen 14.30 uur en 18.15 uur zwemmen er verschillende groepen en zwemt iedereen met een begeleider van wak naar wak. Er wordt samengewerkt met de leden van voormalig duikvereniging Making Bubbles om onder het ijs de veiligheid te waarborgen. Om de ijspret compleet te maken staat de koek en zopie voor alle deelnemers klaar.

Alle leden hebben de mogelijkheid om deel te nemen, maar ook niet-leden kunnen meedoen. Lijkt het jou leuk en spannend om te ervaren hoe het onder het ijs eruitziet? Wil jij ook leren hoe je onder het ijs een wak kan herkennen? Voor niet-leden (minimaal met zwemdiploma B) zijn de kosten € 7,50, welke je op 6 november contant en gepast kunt betalen in De Louwert.

Aanmelden en informatie
Je kan je t/m 30 oktober 2021 opgeven via de website www.rbhiambacht.nl. We hebben in verband met de veiligheid een maximaal aantal deelnemers, dus schrijf je snel in! Na inschrijving ontvang je per e-mail alle benodigde informatie, waaronder de tijd waarop je bent ingedeeld. Als je vragen hebt, mail ons: info@rbhiambacht.nl. We zien je graag op 6 november bij de Reddingsbrigade Hendrik-Ido-Ambacht in zwembad De Louwert, Hoge Kade 70, Hendrik-Ido-Ambacht.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.