Home » Nieuws » Reformatorische peuteropvang De kleine prinses 10 jaar!

Reformatorische peuteropvang De kleine prinses 10 jaar!

Reformatorische peuteropvang De kleine prinses 10 jaar!

Het is feest bij reformatorische peuteropvang De kleine prinses! Daarom wordt er ook hard gewerkt met de kinderen, over het thema ‘feest’. Er worden slingers en ballonnen geverfd en geplakt en in de themahoek worden heel wat ‘feestjes’ georganiseerd, compleet met taartjes en cadeaus.

Ruim tien jaar geleden, in januari 2008, opende De kleine prinses voor het eerst haar deuren. De peuteropvang, die toen nog peuterspeelzaal werd genoemd, was destijds gevestigd in de Koningin Wilhelminaschool in de Volgerlanden. Initiatiefneemsters waren twee leerkrachten uit het basisonderwijs, Petra Terlouw en Marlies Verweij.

Reformatorische peuteropvang voorziet in ons dorp duidelijk in een behoefte. Onze identiteit sluit aan bij de Bijbels genormeerde opvoeding in de thuissituatie. Ook is er een duidelijke doorgaande lijn naar de reformatorische basisscholen waar de meeste kinderen naar doorstromen. Op dit moment zijn twee groepen gehuisvest op de locatie Stadhouder Willem III en drie groepen op de locatie P.C. Hooftsingel.

We sluiten ons jubileum af in de week van 16 tot 21 april. Ouders die hun kind in deze week bij ons aanmelden betalen geen inschrijfgeld. Op zaterdag 21 april kunt u van 10 uur tot 13 uur een kijkje komen nemen op onze locatie aan de P.C. Hooftsingel 7.

Voor de kinderen is er een springkussen, een knutselhoek en nog veel meer. Altijd al met Bobbi, het hartveroverende beertje uit de boekjes van Monica Maas, op de foto gewild? Ook dat kan op onze open dag!

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.