Home » Nieuws » Samen aan de slag tijdens de Natuurwerkdag in Crezéepolder

Samen aan de slag tijdens de Natuurwerkdag in Crezéepolder

Samen aan de slag tijdens de Natuurwerkdag in Crezéepolder

Zaterdag 3 november vindt de landelijke Natuurwerkdag plaats, dé dag om de natuur een handje te helpen. Stichting Het Zuid-Hollands Landschap gaat aan de slag in Crezéepolder en is op zoek naar vrijwilligers die willen helpen. Tussen 9.00 en 15.00 uur gaan we jonge bomen trekken om het gebied open te houden

De Crezeepolder is een jong zoetwater-getijden gebied met ruimte voor de rivier, natuur en recreatie. De natuur staat hier niet stil en het beheer vraagt nu al onze aandacht. Daarom steken we tijdens de Natuurwerkdag de handen uit de mouwen en gaan we onder andere boompjes trekken die langs de oevers staan. Met als resultaat: de natuur een handje helpen, zelf heb je de broodnodige beweging en vitamine buitenlucht èn bovendien een gezellige dag samen!

Let op! Het is op die dag dubbel feest: landelijke Natuurwerkdag én het moment waarop de provincie dit bijzondere zoetwater-getijden gebied overdraagt aan Stichting Het Zuid-Hollands Landschap!

Aanmelden Natuurwerkdag
Lijkt het je leuk om buiten aan de slag te gaan? Meld je dan aan via www.zhl.nl/natuurwerkdag. Hier vind je tevens meer informatie over de locatie. Stichting Het Zuid-Hollands Landschap verzorgt koffie, thee, koek en een lunch.

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.