Home » Nieuws » Sandy en Elly winnen 5000 euro bij de VriendenLoterij

Sandy en Elly winnen 5000 euro bij de VriendenLoterij

Sandy en Elly winnen 5000 euro bij de VriendenLoterij

Goed nieuws voor Sandy en Elly uit Hendrik-Ido-Ambacht. Zij wonnen bij de VriendenLoterij een MediaMarkt-cadeaukaart, ter waarde van 5.000 euro.

Sandy en Elly werden thuis verrast en kunnen hun geluk niet op: “We zijn net verhuisd en zijn hier heel gelukkig met onze kinderen. We kiezen voor de MediaMarkt-cadeaukaart. We kunnen nu een nieuwe tv kopen en een staafmixer. De prijs komt goed terecht dus. We zijn er superblij mee!”

Deze maand organiseert de VriendenLoterij samen met Het Vergeten Kind een nationale actie voor kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie. De uitreiking aan Sandy en Elly gebeurde daarom op een speciale manier. Zij konden kiezen uit drie medailles die symbool staan voor drie verschillende prijzen. De uitreiking van de prijs werd gisteravond uitgezonden op RTL 4 en is online terug te zien.

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven.
Op dit moment organiseert de loterij samen met Het Vergeten Kind de VriendenLoterij PrijzenMarathon. Iedereen die tot en met 30 september gaat meespelen met de VriendenLoterij, draagt bij aan de bouw van één grote, liefdevolle plek voor tienduizenden kwetsbare kinderen in Nederland: Het Huis van Het Vergeten Kind. Hier kunnen kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie hun zorgen en ellende opzijzetten. Kijk voor meer informatie op vriendenloterij.nl/aandacht.

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.