Home » Nieuws » Selectietraining basketball-vereniging Helmink Heroes mannen onder 16 (MU16).

Selectietraining basketball-vereniging Helmink Heroes mannen onder 16 (MU16).

Selectietraining basketball-vereniging Helmink Heroes mannen onder 16 (MU16).
Meenhuis

Ben je geboren in 2005 of 2006, gek van basketbal en wil je deel uitmaken van deze selectie? Mail dan je gegevens naar tc@helminkhereos.nl (voor maandag 6 juli a.s.). We zien je dan graag dinsdag 7 juli a.s. van 19.45 – 21.00 uur in Sophiahal ie H.I. Ambacht!

Heb je als jongen/man ook interesse om te komen trainen met MU20 en ben je geboren in 2001 t/m 2004 óf heb je als meisje/vrouw zin om aan dit doel van VU18 mee te werken en ben je geboren in 2003 t/m 2006, meld je dan aan en kom mee doen!

Nieuwe leden – Voor de jongste jeugdteams onder 8, onder 10, onder 12 en onder 14 jaar hebben de eerste nieuwe leden zich inmiddels aangemeld, dankzij de eerder genoemde clinics, en trainen deze jongens en meisjes al met hun nieuwe teamgenootjes mee. Uiteraard kunnen kinderen die in 2007 of later geboren zijn, aansluiten bij deze groepen! Info kun je vragen via onderstaand email-adres. Voor de teams meiden/vrouwen onder 16 (VU16) en onder 18 (VU18) en de teams jongens/mannen onder 16 (MU16) en onder 18/20 (MU20) zijn er nog enkele plaatsen over. Met de teams VU18 en MU20 wordt er komend seizoen gewerkt met trainers die een licentie hebben. Het plan is om binnen 2 jaar op hoger niveau te gaan basketballen en het doel dit jaar is het kampioenschap!

Sponsors – Ook hebben enkele nieuwe sponsors zich al gemeld voor onze jongste jeugdteams, die kleding en nieuwe baksetballen geschonken hebben. Momenteel wordt er nog gezocht naar sponsors voor enkele teams, maar ook voor aanschaf materialen. Hierbij valt te denken aan trainingsmiddelen, nieuwe basketballen, outfits voor scheidsrechters, polo’s voor de diverse coaches e.d. Heeft u interesse en de mogelijkheden om Helmink Heroes naar een hoger niveau te tillen, dan verwelkomen zij u graag als sponsor! Via bovengenoemd email-adres kunt u contact opnemen met Helmink Heroes voor de nodige informatie.

Zomeractiviteiten – Inmiddels liggen er concrete plannen om nieuwe activiteiten te organiseren in de zomer. Hierbij valt te denken aan het organiseren van 3×3 (3 tegen 3) toernooien en ook Walking Basketball voor 50+ zal een nieuw onderdeel worden bij Helmink Heroes. Aan het begin van de zomervakantie zal ook een heuse basketball puzzeltocht plaatsvinden langs diverse basketball-courts! Oproepen en verdere informatie zal via De Brug en sociale media van Helmink Heroes (website, Facebook, Instagram) worden gepubliceerd.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.