Home » Nieuws » Slowrun Zwijndrecht: samen lopen, samen genieten

Slowrun Zwijndrecht: samen lopen, samen genieten

Slowrun Zwijndrecht: samen lopen, samen genieten

Slowrun is een nieuw totaalconcept voor vrouwen die (weer) willen bewegen, in de gezonde buitenlucht zonder prestatiedrang en mét maximaal resultaat. Een uur Slowrun is hardlopen in jouw eigen tempo, afgewisseld met pauzemomenten waarin we aandacht besteden aan core-stability, looptechniek en ademhalingsoefeningen.

Je ervaart wat het met je doet als je beweegt vanuit een ontspannen basishouding. Geen blessures, want we bouwen het rustig op. Je zal zien dat jouw lichaam tot meer in staat is dan je denkt. Slowrun geeft je nieuwe energie, je loopt op vetverbranding en je immuunsysteem krijgt een enorme boost. De aandacht gaat terug naar binnen, voelen hoe het echt met jou gaat en ontdekken wat jij nodig hebt. Wat kun jij jezelf geven?

Door bewust te ademen gebeurt er al heel wat dat goed voelt. Daarnaast wordt er enorm veel gelachen met elkaar tijdens het slowrunnen!

“Ik was vroeger zelf behoorlijk fanatiek bezig met hardlopen, trainde voor halve marathons en wilde altijd een bepaalde snelheid bereiken”, vertelt Suzanne Liem. “In 2014 liep ik een halve marathon in Budapest en moest ik daarna zó lang herstellen van een knieblessure dat ik er geen plezier meer in had. Tot vorig jaar zomer. Toen ontdekte ik Slowrun. In Breda werd deze cursus gegeven door Verona de Waal en ik kwam er achter dat dit precies is wat bij mij past. Dit zouden meer vrouwen in Nederland willen doen en in ruim een jaar tijd zijn er al 50 enthousiaste Slowrun-coaches verspreid over het land. Slowrun is enorm aan het groeien dus!”

Cursus Slowrun
In september start Suzanne een 10-weekse cursus Slowrun in haar nieuwe woonplaats Zwijndrecht. “Wil je een keer meedoen? Ik nodig je uit voor een gratis proefles. Dat kan al vanaf komende week. Gun jezelf het cadeau dat jouw leven verandert! Stuur mij een bericht via email of mijn Facebookpagina. Graag tot ziens op de paadjes!”

Slowrun Zwijndrecht
Suzanne Liem
E. susuliem@gmail.com
W. www.slowrunzwijndrecht.nl
F. Slowrun Zwijndrecht

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.