Home » Nieuws » Spannende filmavond met 'Murder on the Orient Express'

Spannende filmavond met 'Murder on the Orient Express'

Spannende filmavond met 'Murder on the Orient Express'

Fans van de Engelse detectiveschrijfster Agatha Christie kunnen hun hart ophalen tijdens de filmavond in Cascade op woensdag 18 april. Het verhaal in haar boek ‘Murder on the Orient Express’ leverde een succesvolle verfilming op met een stoet bekende acteurs.

Wat begint als een extravagante treinreis door Europa blijkt uit te lopen op een spannend moordmysterie. Tussen twee zaken door reist de bekende detective Hercule Poirot met de Oriënt-Express naar Istanboel. Eenmaal in de trein wordt hij benaderd door Samuel Ratchett, een van zijn medepassagiers, die vreest voor zijn eigen leven en de hulp van Poirot vraagt. Poirot gelooft er echter weinig van en weigert de opdracht. De volgende ochtend wordt Ratchett echter vermoord teruggevonden. Poirot moet in een race tegen de klok puzzel oplossen voordat de moordenaar opnieuw toeslaat.

Woensdag 18 april, 20.00 uur. Kaartjes kosten 6 euro. De film is Nederlands ondertiteld en geschikt voor kijkers vanaf 12 jaar. Online bestellen kan via www.theater-cascade.nl of telefonisch via 078-6819230.

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.