Home » Nieuws » Spannende finalestrijd minipupillen VVGZ in Jumbo Champions League

Spannende finalestrijd minipupillen VVGZ in Jumbo Champions League

Spannende finalestrijd minipupillen VVGZ in Jumbo Champions League

Na een korte nacht tijdens het Minikamp van VVGZ stonden de minipupillen al weer vroeg op het voetbalveld. Zondagochtend 17 juni vond namelijk de laatste finale plaats van de Jumbo Champions League, de interne competitie voor de jongste voetballertjes bij VVGZ. En het was nog even heel spannend welk team er uiteindelijk vandoor ging met de ‘cup met de grote oren’.

Gehuld in shirts van Real Madrid, Inter Milaan, Schalke ’04, Juventus, Feyenoord Rotterdam, Borussia Dortmund, FC Barcelona en Paris Saint-Germain gingen de minipupillen van start om voor de laatste keer dit voetbalseizoen een finale te spelen in de Jumbo Champions League. Maar liefst 3 teams konden nog kampioen worden, dus er stond veel op het spel.

En na een spannende strijd waren het uiteindelijk de spelers van Feyenoord Rotterdam die er met de grote beker vandoor gingen. Tijdens de feestelijke prijsuitreiking werden de winnaars gehuldigd. En ook alle andere minipupillen en de trainers werden in het zonnetje gezet na deze laatste finale.

Terugkijken op een super seizoen De minipupillen kunnen terugkijken op een fantastisch voetbalseizoen. Deze interne competitie kon bij VVGZ worden opgezet, omdat er ieder jaar zo’n 35 jongens en meiden bij de minipupillen spelen. De kinderen speelden dankzij de sponsor in shirts van echte Europese Dream Teams, de officiële hymne van de UEFA Champions League klonk als het veld werd betreden en de voetballertjes werden gehuldigd als echt kampioenen. Super leuk voor deze jongens en meiden die voor het eerst met voetballen bij een vereniging in aanraking komen. Volgend seizoen ook schitteren met de minipupillen van VVGZ in de Jumbo Champions League? Kijk dan voor meer informatie op www.vvgz.nl of stuur een mail naar mini-pupillen@vvgz.nl.

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.