Afbeelding

Van ‘pingponger’ een echte tafeltennisser worden?

Sport

De spanning was af en toe om te snijden en was ook op de gezichten van de vele toeschouwers af te lezen. Een overwinning zorgde voor een glimlach, een nederlaag voor teleurstelling.

We hebben het hier over de clubkampioenschappen bij zowel de jeugd als de senioren van Tafeltennisvereniging Serve‘71 uit Hendrik-Ido-Ambacht.

Het bestuur van deze vereniging is maar wat trots op de ontwikkeling bij de jeugd. Zij zijn van “pingpongers” echte tafeltennissers geworden. Dankzij de trainingen van Ben en natuurlijk hun inzet en doorzettingsvermogen.

Het kampioenschap bij de jeugd werd op donderdag 26 januari beslist. Wat een spanning en wat een strijd! En de toeschouwers genoten! De finale werd uiteindelijk gewonnen door Lucas, die tevens de wisselbeker mee naar huis mocht nemen. De tweede plaats was voor Jonah en de derde plaats ging naar Matthias. Alle spelers kregen als aandenken en als beloning voor hun spel een medaille.

Woensdag streden de senioren om de hoogste eer. Daar ging de finale van categorie 1 tussen Arno, de winnaar van vorig jaar, en René. René nam deze keer de beker mee naar huis. Arno werd tweede en Lars derde. De finale van categorie 2 werd gewonnen door Daniel. Hij versloeg Erwin, terwijl Reindert derde werd.

Ook zin om van “pingponger” een echte tafeltennisser te worden? Alle informatie over de vereniging staat op de website: serve71.nl.
Kom gerust eens kijken. “Je bent van harte welkom!”, aldus Aad Kal, secretaris van Serve’71.

Tekst: Jan O’teur