Afbeelding

Volleybalvereniging Vollido viert 50-jarig jubileum!

Sport

Komende zomer is het 50 jaar geleden dat volleybalvereniging Vollido officieel werd opgericht, en dat gaan we vieren! Op zaterdag 17 juni zal het clubhuis aan de Reeweg het toneel zijn voor diverse activiteiten, waarbij ook oud-leden van harte zijn uitgenodigd.

In 2008 was André de Clercq voorzitter van de vereniging toen het 35-jarige jubileum van Vollido groots gevierd is. Nu 15 jaar later, met het 50-jarige jubileum op komst, is André de aangewezen persoon om opnieuw de organisatie op zich te nemen. Inmiddels is Hans de Groot voorzitter van Vollido en samen worden de plannen gesmeed.

“We willen graag een feest dat voor iedereen toegankelijk is, dus niet alleen voor de leden zelf”, vertelt André de Clercq. “We denken aan een middagprogramma voor jeugdleden waar ook ouders bij kunnen zijn, en daarna de mogelijkheid voor alle “Friends van Vollido” om in het clubhuis dit jubileum met ons mee te vieren”. Hans de Groot vult aan dat er een uitnodiging zal gaan naar oud-leden, sponsors en andere geïnteresseerden waarbij er een klein officieel moment zal zijn, en in de avond een feest voor iedereen.

Rondom het jubileum worden extra activiteiten georganiseerd binnen de vereniging. Zo is er een actie waarbij Paas-chocolade verkocht wordt, zal er een jubileumbiertje worden gelanceerd, wordt het clubgebouw eens goed onder handen genomen en extra beachclinics worden georganiseerd op het eigen beachvolleybalveld.

André en Hans kijken uit naar een gezellige dag op 17 juni en hopen daar veel oude en nieuwe bekenden te ontmoeten!

Ook interesse in volleyballen? Kijk voor meer informatie op onze website www.vollido.nl.

Lees hier de digitale editie

Zwijndrecht

Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.