Home » Nieuws » Sport » Badmintonvereniging Silver Shuttle weer ‘aan de slag’

Badmintonvereniging Silver Shuttle weer ‘aan de slag’

Badmintonvereniging Silver Shuttle weer ‘aan de slag’

In september vliegen de shuttles van Silver Shuttle weer door de lucht. Vlak voor de zomervakantie heeft de jeugd mooie mijlpalen behaald in de competitie. Maar liefst zes jeugd teams hebben hieraan deelgenomen en twee daarvan zijn kampioen geworden!

Team twee met Femke, Ilse, Ruben en Paul is steekt er met kop en schouders bovenuit. Dit team is de hele competitie ongeslagen gebleven en heeft vervolgens aan de regio kampioenschappen van Zuid-Holland meegedaan. Ook hierin hebben ze heel goed gepresteerd: ze kwamen één punt te kort om in de finales te komen.

Het eerste team met Jenneke, Claire, Dinand en Koen is als vierde geëindigd. Zij zaten in een zware groep en hebben desondanks een mooi resultaat weten te behalen

Het team van Rebecca, Laura, Nick, Yorian en Justin heeft een zesde plaats behaald. De weerstand was groot maar daar heeft de gezelligheid niet onder geleden. Daarbij hebben ze goede wedstrijden gespeeld. Ze zijn gegroeid in zelfstandigheid: ze hebben zelf vervoer geregeld voor de uitwedstrijden en gezamenlijk de tegenstander ontvangen. Lise, Quirine, Nathalie, Tom en Dylan zijn als team gegroeid en uiteindelijk derde geworden in een zware groep.

Opstap team één heeft het succes van vorig jaar gecontinueerd door weer kampioen te worden. Ook dit team met Suzanne, Chiara, Martijn en Sander heeft dit jaar alle keren gewonnen.

Opstap team twee heeft de verwachtingen van trainer Iwan overtroffen. De leden van dit jongste team speelden voor het eerst competitie. Ivanka, Kirsten, Wessel en Elisha presteerden boven verwachting goed.

Trainer Iwan Adriaans is erg trots op de prestaties van alle teams en natuurlijk smaakt dit naar meer. Tot en met de kerst gaan ze weer hard trainen. Degenen die het leuk vinden kunnen daarna weer aan de competitie deelnemen. Wil je meer weten over Silver Shuttle, kom dan langs op zaterdagochtend (jeugd) of woensdagavond (senioren) in de Sophiahal of ga naar de website: www.silvershuttle.nl

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.