Home » Nieuws » Sport » Derde editie van De Zwijndrechtse Voetbaldagen!

Derde editie van De Zwijndrechtse Voetbaldagen!

Derde editie van De Zwijndrechtse Voetbaldagen!
Fotografie: Wilma van Strien

Zwijndrecht – Alweer voor het derde jaar op rij worden de Zwijndrechtse Voetbaldagen georganiseerd. Een uniek evenement! De Zwijndrechtse Voetbaldagen zijn inmiddels niet meer weg te denken in onze regio. De vorige twee edities waren volledig vol en ook voor deze derde editie zijn er al veel inschrijvingen.

Op het prachtige sportpark toont voetbalvereniging Groote Lindt haar maatschappelijke betrokkenheid en is mede-organisator en initiatiefnemer voor De Zwijndrechtse Voetbaldagen. Dit evenement is toegankelijk voor alle jeugd. Of je nu lid bent van een voetbalvereniging of niet: iedereen is welkom! Uiteraard kan Groote Lindt de organisatie niet alleen en worden zij daarbij gesteund door haar loyale en sterke partners: het kledingmerk Quick en voetbalschool RVS Soccer Skills.

Opnieuw zullen de Zwijndrechtse Voetbaldagen 2 dagen duren. Tijdens deze 2-daagse wordt een gevarieerd programma afgewerkt, waarbij de Ridderkerkse Voetbalschool, RVS Soccer Skills, het eerste gedeelte, techniektraining, voor haar rekening neemt gevolgd door een 4 : 4 toernooi met individuele winnaar in de middag. Tijdens het middagprogramma worden de keepers separaat onder handen genomen, want ook die zijn vanzelfsprekend ook van harte welkom. Er zal tevens een intensieve warming-up met een gediplomeerde loop- en coördinatietrainer worden afgewerkt.

De 2e dag wordt, na de warming-up, het programma vervolgd. We willen op dit moment nog niet alles prijsgeven dus houden dit onderdeel nog even geheim. Na de lunch wordt het programma vervolgd met partijvormen. De dagen worden afgesloten met de finale van de penalty-bokaal waarbij een mystery-guest dit zal begeleiden.

Wanneer:
De voetbaldagen vinden in dit jaar plaats op 16 en 17 augustus, in de laatste week van de zomervakantie. Speler of keeper, getalenteerd of niet, wel of geen lid van een voetbalclub, jongens en meiden, iedereen is welkom bij dit geweldige evenement. De enige voorwaarde is dat iemand geboren is in 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 en 2009.

Kosten:
De TOTALE kosten all-in bedragen € 75,- voor 2 dagen en naast de verzorgde trainingen door gediplomeerde trainers, het eten en drinken krijgt iedere deelnemer ook nog eens een volledig professioneel Quick trainingstenue (shirt, short en kousen) wat de deelnemer verplicht is om te dragen deze 2 dagen en na afloop uiteraard mag houden! Vanzelfsprekend mogen een gesigneerd certificaat en de groepsfoto niet ontbreken.

Deelnemen:
De inschrijving is reeds geopend en de eerste deelnemers hebben zich reeds aangemeld. Er is plaats voor maximaal 60 aanmeldingen dus heb je interesse? Schrijf je in via de website van Groote Lindt of… Stuur dan een mail naar: zwijndrechtsevoetbaldagen@grootelindt.nl

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.