Home » Nieuws » Sport » DVS’69 Familiedagen een groot succes

DVS’69 Familiedagen een groot succes

DVS’69 Familiedagen een groot succes

H.I.Ambacht – Vrijdag en Zaterdag 16 en 17 juni heeft korfbalvereniging DVS’69 succesvol de Topfit DVS’69 Familiedagen georganiseerd. Op vrijdag kwamen rond 18.00 uur de eerste kinderen onder leiding van de vaders en moeders hun tenten opzetten. En werd iedereen van harte welkom geheten.

Gelukkig hadden wij het weer mee, wat uitermate belangrijk is voor een buitenactiviteit. Het werd wel wat frisjes maar dat mocht de feeststemming niet drukken en al snel speelden de kinderen een potje korfbal onder elkaar. Tegen de klok van 19.00uur werden de kinderen bij elkaar geroepen en werden er frietjes, frikadellen en een kroket met drinken geserveerd. Inmiddels waren de kinderen in groepjes verdeeld om ‘s-avonds een vossenjacht te spelen. Rond 20.00 uur werd hiermee gestart en elke groep kreeg een vragenlijst mee om bepaalde letters van onze gevonden vossen te ontvangen. Na de vossenjacht werd een bingo gedraaid waarmee leuke prijsjes konden worden gewonnen. Voor het slapen gaan kon je een Nederlandse kinderfilm bekijken als je wilde, maar je mocht ook buiten bij het kampvuur zitten.

Zaterdag, de dag van het Familietournooi, stond voor iedereen een ontbijtje gereed. Inmiddels was DJ Robin gearriveerd, die ons de hele dag van zijn muziek liet genieten. Het werd steeds drukker op de velden, de korfbalteams meldden zich bij onze organisatie, de teams werden ingedeeld en de eersten begonnen aan hun wedstrijdje. Het was zo leuk om te zien hoe jong en oud, recreanten, ouders, korfballers en niet korfballers, samen hun spel speelden. Er werd zer sportief gestreden om de punten. Tussendoor werd er gezellig gebabbeld en gekeken. Iedereen had veel plezier in het spel. Nadat alle teams uitgespeeld waren konden de punten opgeteld worden en werden de prijzen uitgereikt door onze voorzitter Ellen. Zij bedankte alle vrijwilligers( de recreantengroep) voor het opzetten van deze geslaagde Topfit DVS’69 familiedagen. Net als voorgaande jaren werden de familiedagen afgesloten met een barbecue, waar zo’n 170 personen aan deelnamen.

De Toernooicommissie kijkt terug op twee geslaagde dagen! Zo een Topfit DVS’69 familiedag toernooi kan alleen maar slagen door de medewerking van heel veel vrijwilligers. De inzet die deze twee dagen werd getoond is een extra bedankje waard. Tot slot danken wij al onze adverteerders en sponsoren, die de Topfit DVS’69 Familiedagen financieel mogelijk hebben gemaakt: Topfit bij DVS’69, T-Baune ’s Huiskamer, De Plus Volgerlanden, J.L. Rijsdijk B.V, Compass, ASWH, D & D Mode en Accessoires, Brandweer HIA, DJ Robin vd Ven, Feju Delicatessen, Palm Party House, VP Veerplein, JK Banket, Goldman Optiek, Verhage Volgerlanden, Adm.Kantoor van der Wielen, Dirk vd Broek, Uw Groenteman Volgerlanden, Scootmobiel Rijnmond en REP Relatiegeschenken.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.