Home » Nieuws » Sport » Fit en voorbereid bij de Bolidt Inner Circle Run

Fit en voorbereid bij de Bolidt Inner Circle Run

Fit en voorbereid bij de Bolidt Inner Circle Run

H.I.Ambacht/Zwijndrecht – Weg met die winterblues. Noteer in je agenda: Aanvang ‘Start to run’ op 4 maart! Wil je op 15 juni van de partij zijn bij de Bolidt Inner Circle Run en heb je geen hardloopervaring? Houd dan onze website in de gaten www.innercirclerun.nl of volg de nieuwsbrieven. In maart wordt er weer een cursus ‘Start to Run’ opgestart.

Start vandaag, niet morgen. In twaalf weken tijd train je op een verantwoorde manier om ca. 5 km aaneengesloten hard te kunnen lopen. Dit onder leiding van ervaren trainers. Ook kun je de huiswerktraining op de dinsdagavond bij ons komen doen. Vaak nemen dezelfde trainers deze huiswerktraining op zich om jullie te begeleiden, daarnaast mag je op de donderdagavond met de wandelgroep mee als je dit wil. Bij de starterstraining wordt er veel aandacht besteed aan loopscholing en loophouding. Je zal zien dat het met elkaar makkelijk, leuk en vooral motiverend hardlopen is waarbij de kernwoorden gezelligheid, looplol, leren en hardlopen de boventoon voeren.

Voor de groep die in maart start is er dan de mogelijkheid om in 9 of 10 weken te trainen voor de 5 kilometer bij de Bolidt Inner Circle Run die elke derde donderdag in juni plaatasvindt en in het najaar om de 5 kilometer van ‘Dwars Door Dordt’ te lopen.

Voor degenen die alweer iets verder en langer kunnen hardlopen, is er de mogelijkheid om in één van de andere groepen te gaan hardlopen. Na de Run to the Start stroom je door naar Loopgroep 1. Als je je hiervoor hebt ingeschreven, dan is natuurlijk het volgende agendapunt 15 juni a.s. de Bolidt Inner Circle Run, want daar ben je dan klaar voor en zal dit je eerste wedstrijd experience worden. Dus komt op, in de startblokken!

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.