Home » Nieuws » Sport » Geslaagd E- en F-pupillen toernooi op het Noordpark!

Geslaagd E- en F-pupillen toernooi op het Noordpark!

Geslaagd E- en F-pupillen toernooi op het Noordpark!

Op zaterdag 25 mei jl. stond het Noordpark in het teken van een groots voetbaltoernooi. VVGZ organiseerde haar jaarlijkse E- en F-pupillen toernooi. Er werden maar liefst 90 wedstrijden gespeeld op 5 velden in 7 poules en 20 speelronden. Er waren 38 deelnemende teams met bijna 390 spelers! Om dit in goede banen te kunnen leiden waren er ook 17 scheidsrechters, waaronder een groot aantal aanmeldingen van jonge VVGZ-ers! Iets waar een vereniging zeker trots op mag zijn.

Na een weifelende start liet de zon zich voor het grootste gedeelte van dag zien. En met de gehele dag enthousiast publiek, waren alle ingrediënten voor een fantastische voetbaldag aanwezig. In de ochtend was het eerst de beurt aan de F-pupillen. Ondanks het vroeg starttijdstip, was er bij iedere wedstrijd een grote schare toeschouwers aanwezig. Allemaal konden ze genieten van jonge voetballers die, zeer gedreven en fanatiek aangemoedigd, hun sportieve wedstrijden speelden. Zeker de strafschoppenseries na afloop van iedere wedstrijd waren met veel supporters erbij hele happenings.

Er werd in 3 poules gestreden om de prijzen, waar uiteindelijk de volgende winnaars uit kwamen:
Unitas F1, Sliedrecht F2 en Spirit F2. Voor de Sportiviteitsprijs kwamen gelukkig veel teams in aanmerking, na enig juryberaad kon LRC F2 deze prijs in ontvangst nemen. De Penaltybokaal bleef deze keer in Zwijndrecht bij VVGZ F1.

De prijsuitreiking was op het VLS court, waarbij iedere vereniging een beker uitgereikt kreeg door jeugdvoorzitter Ronald Hak. Na deze prijsuitreiking vertrokken de F-pupillen tevreden huiswaarts en maakte het Noordpark zich op voor de wedstrijden van de E-pupillen.

In de middag streden er totaal 23 teams verdeeld over 4 poules en 5 velden om de hoogste prijzen.
In een aantal teams deden tweedejaars E-pupillen mee. Voor deze jongens was het dus een van de laatste keren dat zij op een half veld met elkaar konden spelen. Bij uitstek dus een uitgelezen mogelijkheid om met een mooi aandenken deze dag af te sluiten. En zo werd er op de diverse velden fanatiek, maar correct, gestreden om het hoogst haalbare.

De toeschouwers waren in de middag ook weer in groten getale aanwezig en zette enthousiast de voorkeur voor hun team luidkeels kracht bij. Na het verwerken van alle uitslagen en het controleren van de berekeningen konden Unitas E1, Capelle E2, Beek Vooruit E4 en Spirit E4 als poulewinnaars worden gehuldigd.

De Sportiviteitsprijs was voor Nieuwenhoorn E2 en de Penaltybokaal werd resoluut gewonnen door DRL. Om bijna half werden alle prijzen wederom door jeugdvoorzitter Ronald Hak uitgereikt. Hierna konden ook de E-pupillen en de toeschouwers tevreden huiswaarts keren.

Als organiserende vereniging kan VVGZ terug kijken op een zeer geslaagde toernooidag. Een toch weer heel sportieve dag men veel strijd, respect voor elkaar, een tomeloze inzet en mooi voetbalweer: op naar het volgende toernooi!

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.