Home » Nieuws » Sport » Hans de Groot nieuwe voorzitter van Vollido

Hans de Groot nieuwe voorzitter van Vollido

Hans de Groot nieuwe voorzitter van Vollido

H.I.Ambacht – Afgelopen week was het dan zover: Vollido kon gelukkig weer een nieuwe voorzitter installeren. Na het aflopen van zijn termijn van voorzitterschap door Ard van der Staaij, bleef er enige tijd een vacature die niet direct kon worden ingevuld. Gelukkig had Hans de Groot wel oren naar de functie, nadat hij hoorde dat het ingewikkeld was om een nieuwe voorzitter te vinden.

Hans de Groot is zeker geen onbekende voor Vollido: al meer dan 35 jaar waren hij en zijn vrouw Nel trouwe sponsors van het eerste damesteam van Vollido met hun zaak de Groot Optiek. Nadat de winkel op de Schoof aan Oogwereld kon worden verkocht betekende dit dat er een einde kwam aan de jarenlange sponsoring, maar het betekende ook dat Hans meer tijd kreeg voor vrijwilligers- en bestuurswerk in het Ambachtse. Het leek hem een goed idee om de functie bij Vollido in te gaan vullen en de karakteristieken van Vollido verder vorm te geven. Na een kennismaking met het bestuur zijn zij erg blij met het initiatief van Hans om hun team verder te versterken. 

Hans viel direct met zijn neus in de boter, want ongeveer direct na het uitspreken van de intentie om voorzitter te worden kon hij op bezoek bij Jongens B2, die op de valreep kampioen waren geworden en werden gehuldigd voor deze prestatie. Bij de afgelopen ledenvergadering kon hij ook direct de felicitaties overbrengen aan Gijs Kruger, die al meer dan 40 jaar scheidsrechter is voor de vereniging en die hiervoor door de Nederlandse Volleybal Bond een goeden speld ontving. Naast deze leuke dingen zijn er ook uitdagingen binnen de vereniging waarvan Hans aangaf zijn best te doen deze met het bestuur aan te gaan. Onder applaus gingen de leden van Vollido akkoord met zijn benoeming tot voorzitter. 

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.