Home » Nieuws » Sport » Inschrijven regionale Fiets4daagse-ZHZ vanaf 27 mei

Inschrijven regionale Fiets4daagse-ZHZ vanaf 27 mei

Inschrijven regionale Fiets4daagse-ZHZ vanaf 27 mei

Regio – Maandag 19 juni a.s. gaat om 17.30 uur de zevenendertigste editie van de fietsavondvierdaagse Zuid-Holland-Zuid van start. Vanaf zaterdag 27 mei t/m zaterdag 17 juni kunt u zich bij diverse adressen inschrijven. Er is wel een kleine wijziging, doordat Hiemstra niet meer actief is, is deze vervallen. In H.I. Ambacht is er Rijwielhandel W. Oosthoek bij gekomen. Alle verdere adressen zijn al jaren de vertrouwde namen die op de posters vermeld zijn.

Voorwoord Barendrechts wethouder Lennart van der Linden
Diversen politieke bestuurders uit Ridderkerk, Barendrecht en Zwijndrecht hebben toegezegd minstens één avond mee te fietsen. Dit laat ook zien dat de Rijsoordse fietsvierdaagse zich ook richt op de omliggende gemeentes. Gezien dat er vorig jaren ruim éénderde van de deelnemers van buiten Ridderkerk kwam, zijn de eerder genoemde gemeentes een gebied van potentiële deelnemers, waarvoor de startplaats aan de Vlasstraat goed bereikbaar is. Wethouder sport van Barendrecht Lennart van der Linden verwoordt het zo: “Vier dagen lang door de natuur en landschappen van onze regio fietsen. Goed dat u mee doet”.

Vrijwilligers en sponsors
Ook dit jaar doet de organisatie weer een beroep op inzet van vele vrijwilligers zoals de EHBO Rijsoord, stempelaars, veiligheidsmedewerkers, de geheime controles en op tal van andere plaatsen. Met dank aan alle sponsors die het de organisatie mogelijk maken om dit festijn te kunnen organiseren, adverteerders van het inschrijf, stempel, verloting, informatie boekje, de ondersteuning voor en tijdens de vierdaagse van de fietshandelaren (Verschoor en Rijploeg rijden mee voor de eventuele pech onderweg) en weggeefsponsors zorgen ervoor om het de fietsers zo aangenaam mogelijk te maken.

Meedoen voor jezelf
De fiets4daagse rijdt u niet voor de organisatie, maar voor uw eigen plezier en ontspanning. Het is geen wedstrijd want er is maar één winnaar, dat zijn de deelnemers. De verkeersregels dienen altijd in acht worden genomen. Er is voor iedere avond een routebeschrijving die u ontvangt bij de start, waarbij de gezinstocht van 15 en de fietstocht van 30 kilometer ook met pijlen zal worden aangeduid, waarbij de beschrijving van de route altijd het belangrijkst is. De 60 kilometer zal worden verreden met voorrijders van RFTC Rekreatoer, die om 18.30 uur van start gaan.

Voorinschrijving start zaterdag 27 mei

Als u bij één van de voorinschrijfadressen uw deelnemersboekje ophaalt, betaalt u maar €4,00 per persoon terwijl het inschrijven op de startavond € 1.00 meer kost. De fiets4daagse zal worden verreden van maandag 19 juni t/m donderdag 22 juni. Start en finish is op het sportpark van de v.v. Rijsoord. U kunt tussen 17.30 en 19.00 uur starten. Rijd uw eigen tempo want de stempelaars, in de kantine wachten op u. De organisatoren van RFTC Rekreatoer en de Supportersvereniging v.v.Rijsoord staan er klaar voor en willen er samen met de deelnemers uit de gehele regio een feest van maken.

Waar en bij wie kunt u inschrijven:

H.I.Ambacht
Plantenkwekerij Van Nes (Langeweg 113)
CIGO (Louwersplein 23)
Rijwielhandel W.Oosthoek (Dorpsstraat 55)

Zwijndrecht
Profile Fietsspecialist Gulden (W.C. Oudeland 128)
Autobedrijf J.W.Pons (Lindenlaan 14)
Restaria De Patrijs (Patrijsstraat 1)

Rijsoord
Sportpark v.v.Rijsoord kantine (Vlasstraat 1a)
Zoet en Melk (Rijsoordsestraat 28-30)
Kwekerij De Zwaan (Rijksstraatweg 146 B)

Ridderkerk Centrum
Bibliotheek A tot Z Ridderkerk (Sint Jorisplein 77)
Tweewielers Jan Verschoor (Havenstraat 53)
Tweewielers Vlasblom (Havenstraat 59)

Ridderkerk Drievliet
Rijploeg2wielers (Vlietplein 9)
Primera (Vlietplein 238)
Rekreatoer (Oosterparkweg 5)

Slikkerveer
Moerkerken Tweewielers (Churchilplein 10)
CIGO (Dillenburgplein 3)

Bolnes
Klootwijk Tweewielers (Dijkje 87)
Boekhandel Sanders (Amerstraat 12)

Heerjansdam
Spar Heerjansdam (De Manning 7)
Restaria Liedorp (Kromme Nering 22)

Barendrecht
De Weypoort (Middenbaan 87)
Lagendijk Sportprijzen (Deventerseweg 37)

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.