Home » Nieuws » Sport » Jacco Eltingh geeft tennisclinic bij Ter Steeghe

Jacco Eltingh geeft tennisclinic bij Ter Steeghe

Jacco Eltingh geeft tennisclinic bij Ter Steeghe

Op zondag 16 juni zal tijdens de dertigste editie van het Flynth Ter Steeghe Open Toernooi bij ZLTC Ter Steeghe in Zwijndrecht een tennisclinic worden gegeven door niemand minder dan Jacco Eltingh en zijn voormalig coach Alex Reijnders.

Deze clinic begint om 12.00 uur en zal rond 16.00 uur afgelopen zijn. Er is een aparte clinic voor junioren en voor senioren. Indeling is op niveau, zowel voor beginnende als voor gevorderde spelers. De clinic staat open voor leden van Ter Steeghe en voor leden van andere tennisverenigingen. Inschrijven voor deze clinic kan door een e-mail te sturen naar opentoernooi@tersteeghe.nl met vermelding van je naam, leeftijd en tennisniveau (speelsterkte of aantal tennisjaren). Doe het snel, want vol is vol. Jacco Eltingh en Alex Reijnders spelen tijdens de clinic ook een demonstratiewedstrijd tegen twee toppers uit de regio.

Flynth Ter Steeghe Open Toernooi
Het Ter Steeghe Open Toernooi is al jaren lang een drukbezocht en volgetekend toernooi. Ook dit jaar verwacht Ter Steeghe ongeveer 350 spelers, die op gravel spelen. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar één of meerdere tennishallen in de buurt. Het toernooi begint op zaterdag 15 juni en eindigt met de finalepartijen op zondag 23 juni. In het voorweekend beginnen de wedstrijden om 12.00 uur en op de werkdagen om 18.00 uur. Het finaleweekend start om 10.30 uur. De speeltijden zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, de lengte van de partijen en het weer..

Friends on Friday
Op vrijdagavond 22 juni is er bij Ter Steeghe tevens weer een Friends on Friday. Ook is er de hele week gelegenheid tot dineren bij Ter Steeghe. Het professionele team van Brasserie ’t Kleine Verschil staat garant voor een hoge kwaliteit en veel gezelligheid. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Reserveren is raadzaam. Bel naar Ter Steeghe 078 – 612 47 74. Evenals voorgaande jaren verwacht de organisatie weer een volle bak en veel publiek. Iedereen is van harte welkom. De toegang tot het tennispark is gratis. Het is gelegen aan het Ter Steeghepad 10 in Zwijndrecht (achter het Albert Schweitzer ziekenhuis).

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.