Home » Nieuws » Sport » Pelikaan organiseert een Open Dag

Pelikaan organiseert een Open Dag

Pelikaan organiseert een Open Dag

De jeugdafdeling van Pelikaan organiseert op 9 juni voor de derde keer een open dag voor jongens en meisjes van 4 t/m 12 jaar die kennis willen maken met het voetbalspelletje. De eigen jeugd van Pelikaan zal ook deelnemen aan de activiteiten. De gehele ochtend, van 9 uur tot 13 uur, staat in het teken van sport en spel en diverse andere leuke activiteiten. Lijkt het je leuk om deze ochtend deel te nemen aan deze opendag? Je kan je inschrijven via de website: www.vvpelikaan.nl. Neem je broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes gezellig mee en kom op 9 juni naar de opendag van Pelikaan. Lid worden kan natuurlijk ook, de jeugdcommissie leden staan u graag te woord en zullen u van de nodige informatie voorzien, daarnaast zijn de eerste twee kwartalen van het lidmaatschap gratis.

De jeugdafdeling van Pelikaan timmert aan de weg, een goede organisatie zorgt ervoor dat alle kinderen, selectie en niet selectie, met veel plezier trainen en wedstrijden kunnen spelen. Dit onder begeleiding van gediplomeerde jeugdtrain(st)ers. De jeugdafdeling heeft alle hoogste jeugdteams spelend in de hoofdklasse, ook voor de getalenteerde spelers is er dus ruimte om door te groeien naar een selectie elftal. Pelikaan is nu voor het 2e seizoen actief, naast een dames elftal, met een Meiden B 1 elftal. Meiden zijn dus ook van harte welkom bij Pelikaan, kom gerust een keertje vrijblijvend mee trainen. Naast voetbal organiseert Pelikaan ook diverse andere leuke activiteiten zoals een avondje bowlen, darten, bingo, sinterklaasfeest en het jaarlijks terugkerend jeugdkamp op locatie. U leest het, bij Pelikaan is genoeg te beleven!

Alle teams van Pelikaan, van het 1e tot aan de kabouters voetballen in het zelfde mooie adidas tenue. Deze tenues krijgt ieder team in bruikleen en loopt je er op zaterdag goed bij in het veld. Diverse bedrijven sponsoren een jeugdteam, zodat er ook trainingspakken en tassen beschikbaar worden gesteld gedurende het seizoen. De jeugdafdeling is nog op zoek naar bedrijven die het leuk vinden om een jeugdteam te sponsoren, u kunt daarvoor contact op nemen met de sponsorcommissie: sponsorcommissie@vvpelikaan.nl. U krijgt een goede inzicht in de sponsormogelijkheden na een gesprek met een van de commissieleden. ZVV Pelikaan is een leuke vereniging, waar ook u zich thuis zult voelen!

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.