Home » Nieuws » Sport » Terugblik op Jeugdwielertour 3×2

Terugblik op Jeugdwielertour 3×2

Terugblik op Jeugdwielertour 3×2

Regio – De vijfenveertigste editie van de ‘Jeugdwielertour 3×2′ is gewonnen door groep 11 van Roxy’s Hair & Bodycare. Het team, dat met de dagprestaties al twee groene truien veroverde, werd zaterdagmiddag tijdens de finale in het geel gestoken. Vorig jaar was de eindprijs ook voor de groep met de shirts van Roxy’s.

De groepen worden ieder jaar gesponsord door een bedrijf uit of in de onmiddellijke nabijheid van de gemeente Ridderkerk. De sponsor zorgt voor een mooi shirt met reclame voor alle deelnemers uit zijn groep. Als tweede in het algemeen klassement eindigde groep 27 van Bloemenhuis Van der Waal. De derde plaats op het podium was uiteindelijk voor groep 15 van Fleur Vision Bolnes. Ook dit jaar sponsorde Xebius Digital Printing uit Hendrik-Ido-Ambacht één van de deelnemende teams. Hoewel dit team op de eerste dag een tweede plek in het klassement had behaald, eindigden zij na afloop van de Jeugdwielertour op een zevende plaats in het algemeen klassement.

Verkiezing mooist versierde fietsen
Afgelopen vrijdag fietsten de elf deelnemers van Team Xebius – PrintmijnFotos.nl door Hendrik-Ido-Ambacht om bij Xebius de voorbereidingen voor zaterdag te treffen; de verkiezing voor de mooist versierde fietsen. Na een middag knutselen was het groep 34 van Groeneboom Transport die er met de prijzen vandoor ging. Deze ploeg had de fietsen in kleine vrachtwagens veranderd. Met de versierde fietsen werd zaterdag door alle deelnemers een feestelijke rit door Ridderkerk gereden.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.