Home » Nieuws » Sport » Ven2Cops-proloog sponsort drie goede doelen

Ven2Cops-proloog sponsort drie goede doelen

Ven2Cops-proloog sponsort drie goede doelen

Zwijndrecht – Op zaterdag 17 juni 2017 wordt voor de 6e keer de Ven2Cops-proloog gereden. Een (fiets)pelotonstocht van 100 km voor 100 deelnemers. U kunt zich nog inschrijven, maar VOL = VOL! Deze tocht start om 10.00 uur bij sportschool ‘Capital Sports’ in Zwijndrecht en wordt begeleid door motorrijders, verkeersregelaars, E.H.B.O., een reparatie- en bezemwagen en nostalgische politievoertuigen van de Historische Collectie Politie-eenheid Rotterdam.

Deze toertocht wordt door leden van team ven2Cops georganiseerd met de intentie om voor het goede doel zoveel mogelijk geld bijeen te fietsen. Team Ven2Cops bestaat vooral uit politiemensen van de politie-eenheid Rotterdam en zullen dit jaar wederom deelnemen aan de Ride4Kids/Pyreneeën-challenge. Oud-profwielrenner en Nederlands kampioen Maarten den Bakker is de ambassadeur van team ven2Cops en neemt ieder jaar deel aan deze tocht.

Mede dankzij onze hoofdsponsor Peinemann BV Lifting Solutions en diverse bedrijven (sponsoren) uit de regio hebben wij al een mooi bedrag om te sponseren, maar wij zijn er nog niet. Met het ingezamelde geld worden dit jaar drie goede doelen gesponsord, te weten:

1. Ride4Kids / Pyreneeën-challenge ( kinderen met een (energie)stofwisselingsziekte);
2. Stichting T.I.K. ( Theater In Kinderhuizen );
3. Stichting Overleven met Alvleesklierkanker / support Casper.

De Ven2Cops-proloog is nog steeds op zoek naar sponsoren en/of donateurs. Om in te schrijven gaat dan www.ven2cops-proloog.nl. Van 13 t/m 15 september 2017 gaat team Ven2Cops tijdens de Pyreneeën-challenge, weer de sportieve, persoonlijke uitdaging aan, hardlopend of de fiets. Over legendarische bergen in de Frans Pyreneeën met namen als Col du Tourmalet, Col d’ Aubisque, Col du Soulor, Col de Spandelles, Hautacam en Col de Couraduque.

Team Ven2Cops en de Ven2Cops-proloog hanteren een 100% anti-strijkstokbeleid. Een deelnemer van de Ven2Cops moet zelf zorgen voor het minimale bedrag van €750,00 en zijn/haar vakantie- verlofdagen, de verblijfkosten en de inwendige mens in Frankrijk zijn voor eigen rekening.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.