Home » Nieuws » Sport » Voorjaarsdubbelcompetitie afgesloten met mooie derde plaats voor Silver Shuttle

Voorjaarsdubbelcompetitie afgesloten met mooie derde plaats voor Silver Shuttle

(V.l.n.r.) Jordi Keijzer, Ingrid Admiraal, Erwin Oostendorp, ManYee Hendriks en Roel de Vreugd
Voorjaarsdubbelcompetitie afgesloten met mooie derde plaats voor Silver Shuttle

Zwijndrecht – De heren Roel, Erwin, Jordi en dames Gillian, ManYee en Ingrid sluiten het badmintoncompetitie seizoen af met een mooie derde plaats. Van de zeven teams die in de voorjaarsdubbel competitie D-poule speelden, laten zij er vier achter zich. Ze zijn tevreden met het resultaat.

De wekelijkse wedstrijden zijn voor allen een mooie onderbreking van de werk- en studieweek. “De eerste wedstrijd is het een verrassing hoe de tegenstander zal zijn: zijn ze goed, verschillen ze sterk onderling, wat zijn sterke en zwakke punten en, het allerbelangrijkste, zijn ze gezellig?”

Elke wedstrijd wordt afgesloten met een borrel georganiseerd door de thuis-partij. Dat wordt regelmatig laat. Silver Shuttle met als thuisbasis de Sophiahal, maakt daarvoor gebruik van T-beaune’s huiskamer. De bitterballen en de lekkere biertjes van de tap vallen bij de gasten én de eigen spelers goed in de smaak. In totaal zijn er dit seizoen twaalf wedstrijden gespeeld. Elke wedstrijd bestaat uit een vier gemengd-dubbels, één herendubbel en één damesdubbel. In samenstelling wordt gewisseld. De laatste wedstrijden speelden bij de dames alleen ManYee en Ingrid nog mee: de baby die Gillian in september verwacht, maakt dat de aanstaande mama het voor de rest van het seizoen bij aanmoedigen houdt.

Elke zondag wordt er door een van de spelers verslag gedaan van de wedstrijd van die week bij Sport op Zondag. Radioverslaggever Paul Budde van Atosradio bereidt elke week het interview goed voor. Er is regelmatig positief nieuws te melden: dat maakt het leuk om over de wedstrijd te vertellen. En nu, vallen de spelers nu in een zwart gat of valt dat mee? Lachend: “Nee hoor. We hebben nog twee weken de afsluitende club-kampioenschappen. En daarna lekker vakantie. Dan kunnen we in september weer van start met de training…”

Wil je meer weten over Silver Shuttle, kom dan langs op zaterdagochtend of woensdagavond in de Sophiahal of ga naar de website: www.silvershuttle.nl

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.