Home » Nieuws » Start kaartverkoop theaterseizoen 2018-2019 in Cascade

Start kaartverkoop theaterseizoen 2018-2019 in Cascade

Start kaartverkoop theaterseizoen 2018-2019 in Cascade

Bent u ook zo benieuwd welke voorstellingen er vanaf september te zien zijn in Cascade? De start van de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen staat voor de deur; vanaf vrijdag 11 mei kunt u online reserveren. Zorg dat u er snel bij bent voor de mooiste plaatsen!

Vanaf dinsdag 8 mei kunt u het complete theaterprogramma online bekijken. U kunt dan nog geen kaarten kopen, maar wel alvast op uw gemak een selectie maken uit het gevarieerde aanbod. De gloednieuwe theaterbrochure wordt vanaf woensdag 9 mei thuisbezorgd in heel Hendrik-Ido-Ambacht. Op vrijdag 11 mei gaat de online kaartverkoop vanaf 09.00 uur van start.

De belangstelling is groot, er is dan ook zoveel keuze! Denk aan grote cabaretiers als Youp van ’t Hek, Lenette van Dongen en Arie & Silvester die terug zijn van weggeweest. Kinderen maken op een speelse manier kennis met het theater tijdens de voorstelling van Rupsje Nooitgenoeg. Voor muziekliefhebbers wordt het dak van Cascade eraf gespeeld door Paul de Munnik, Sound of Silence, Ed Struijlaart met zijn ‘Gitaarmannen’ en de swingende rock ’n roll van The Bentleys.

Bijzonder zijn de verrassende voorstellingen van actrice en vlogster Pip Pellens, mentalist Timon Krause en het unieke college van Mr. Gerard Spong. Naast de theaterprogramma’s worden er ook komend seizoen diverse voorstellingen en activiteiten georganiseerd door lokale verenigingen en amateurgezelschappen. Kortom, er valt komend seizoen genoeg te genieten in Cascade! Kaartjes kunt u online reserveren via www.theater-cascade.nl

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.