Home » Nieuws » Stichting Vier het Leven organiseert bijzondere Paasactie voor ouderen

Stichting Vier het Leven organiseert bijzondere Paasactie voor ouderen

Stichting Vier het Leven organiseert bijzondere Paasactie voor ouderen
Meenhuis

In tijden dat ouderen door corona gedwongen aan huis gekluisterd zitten, nemen de vrijwillige coördinatoren van Stichting Vier het Leven het initiatief voor een unieke Paasactie. Alle ouderen die normaliter deelnemen aan de culturele activiteiten van Vier het Leven hebben de week voor Pasen een persoonlijke attentie ontvangen.

“Een klein gebaar dat van grote betekenis is. Het is een moment van aandacht, dat juist in deze tijd waarin het aantal contacten beperkt is enorm wordt gewaardeerd” aldus Araksy van der Linden, locatiecoordinator Vier het Leven Zwijndrecht e.o. Alle deelnemers van Vier het Leven uit Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht maar ook uit Dordrecht krijgen de paasattentie thuisbezorgd door één van de bevlogen vrijwilligers.

Deze paasattentie wordt o.a. mede mogelijk gemaakt door banketbakker Voordijk uit Zwijndrecht, waarvoor heel veel dank. Normaal begeleidt Stichting Vier het Leven jaarlijks honderden ouderen naar theatervoorstelling, film, concert of een museum. Door corona kunnen deze activiteiten helaas geen doorgang vinden. De stichting heeft daarom mooie alternatieve activiteiten ontwikkeld, zoals maandelijks digitale nieuwsbrief met een divers digitaal cultureel programma en ieder kwartaal een mooi inspirerend boekje. Daarnaast zijn de vrijwilligers direct vanaf het begin om de ouderen heen gaan staan en hebben ze telefonisch contact onderhouden en een luisterend oor geboden.

Bent u geinteresseerd in de alternatieve activiteiten? Meld u dan vrijblijvend aan via info@4hetleven.nl of het landelijke reserveringsnummer 035- 5245156

Araksy van der Linden
Locatiecoordinator Vier het Leven Zwijndrecht e.o.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.