Home » Nieuws » SUTRE, voor een complete woninginrichting

SUTRE, voor een complete woninginrichting

SUTRE, voor een complete woninginrichting

Deze week op de voorpagina: Midden in winkelcentrum De Schoof is deze winkel op nummer 156 gevestigd: SUTRE Raam- en Woondecoratie, een exclusieve zaak voor de complete inrichting van de woning. Gordijnen en raambekleding van hoge kwaliteit worden onder één dak aangeboden. Alle woonproducten worden in nauw overleg met de klant aan zijn of haar wensen aangepast en perfect op elkaar afgestemd.

Alles onder één dak
“Toen wij naar een vestigingsplaats voor ons bedrijf in de Drechtsteden zochten, viel het ons op, dat in Hendrik-Ido-Ambacht vrijwel geen bedrijf te vinden is, dat een totaalpakket aan woninginrichtingsproducten onder 1 dak aanbiedt”, vertelt Volkan, samen met zijn broer Mehmet eigenaar van SUTRE Raam- en Woondecoratie. “Uit ervaring weten wij hoe moeilijk het is om zaken als vloerbedekking, gordijnen en raambekleding op elkaar af te stemmen, zeker als deze producten in verschillende zaken worden gekocht. Het eindresultaat valt dan in veel gevallen tegen. Wij kunnen de mogelijkheden van de verschillende producten in de winkel of indien gewenst bij de mensen thuis laten zien en in overleg met elkaar de beste combinatie uitzoeken. Wij leveren al onze producten op maat. Wat betreft de kwaliteit werken wij alleen met A-merken van fabrikanten in Nederland, België en Duitsland, waarvan wij een lange levensduur kunnen garanderen”.

Exclusieve producten
“Onze producten zijn zeker prijs-budget”, neemt Virginia, de verkoopmedewerkster van SUTRE het stokje over. “Dat komt, omdat wij alleen maar producten van een hoge kwaliteit aanbieden. Al onze producten worden op maat geleverd en kunnen worden aangepast aan de bouwkundige situatie ter plaatse, zoals de vorm van de kamer, de hoek van de plafonds, draai/kiepramen of zelfs ronde ramen”.

Raamdecoratie
“De keuze voor een bepaalde raamdecoratie is afhankelijk van het doel waarvoor deze wordt aangeschaft. De meeste mensen noemen ‘geen inkijk’ als belangrijkste reden, maar met raamdecoratie kan je ook jouw woning isoleren, verduisteren of sfeer creëren”, aldus Virginia. “Wij bieden een keur aan mogelijkheden voor elke situatie en elk doel, zoals plissé gordijnen, duettes, jaloezieën, duo rolgordijnen, vouw gordijnen en lamellen. Wat betreft ‘gewone’ gordijnen kennen we overgordijnen, in-betweens en vitrage. Wij hebben passende gordijnen voor elk raam en elke deur in de woning.

Shutters
We verkopen ook shutters, dit is echt zonwering met klasse! Shutters zijn stijlvolle luiken, die uit een frame met verstelbare lamellen bestaan. Met houten shutters tover je iedere ruimte in huis om tot een luxe en bijzonder sfeervolle plek”.

Vloeren
“Vloeren verkopen we voor iedere stijl en elk interieur. Een vloer voor de kamer, de badkamer, de hal of de trap? Wij kunnen naast tapijt ook houten en PVC-kliklaminaatvloeren in alle mogelijke kleuren en variaties leveren. Sommige van deze laminaatvloeren zijn zelfs waterbestendig! Om vliegen en muggen buiten je woning te houden kun je bij ons kiezen uit rol- of schuivende deuren, uit plissé deuren en uit hordeuren op maat”.

Inmeten, ophangen en monteren
“Wat het inmeten en ophangen of het monteren betreft: je hoeft niet zelf te stoeien met meetlinten, boormachines, schroevendraaiers, potloodjes of scharen. SUTRE neemt alles uit handen. Volledige ontzorging noemen we dat. Het inmeten, ophangen en monteren is tijdelijk gratis. Wil je alle mogelijkheden en het gemak van de service van SUTRE ontdekken? Bezoek onze site www.sutre.nl eens en maak een vrijblijvende afspraak via telefoonnummer 06 34 30 30 00 of mail SUTRE op info@sutre.nl. U bent van harte welkom!”.

SUTRE
De Schoof 156, Hendrik-Ido-Ambacht
T. 06 343 030 00
E. info@sutre.nl
W. www.sutre.nl
Follow: Facebook en Instagram

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.