Home » Nieuws » Tattoostudio inDe Volgerlanden: Ambacht Ink

Tattoostudio inDe Volgerlanden: Ambacht Ink

Tattoostudio inDe Volgerlanden: Ambacht Ink
Meenhuis

In een moderne studio in De Volgerlanden bevindt zich sinds 2018 de tattoostudio van Martin en zijn vrouw Marleen: Ambacht Ink. In de GGD-gecertificeerde studio kunnen klanten terecht voor tatoeëren, piercen, cover-ups van bestaande tattoos en vanaf heden ook voor het zetten van permanente make-up (PMU).

“Ik had altijd al een fascinatie voor tatoeages – en dan vooral naar de reden waarom iemand kiest voor een bepaald ontwerp”, vertelt Martin. “We verhuisden in 2018 naar de Bramengaarde en hadden een lichte, moderne uitstraling van onze studio voor ogen. Niet het stereotype tattoostudio dat je in films ziet. We werken uitsluitend op afspraak en garanderen daarom discrete en persoonlijke 1-op-1-sessies.”

Permanente make-up
Dit jaar breidde Ambacht Ink het dienstenpakket uit met permanente make-up. Marleen is gediplomeerd PMU-specialist in het aanbrengen van hairstrokes en powder brows (wenkbrauwen), eyeliner en permanente lippigmentatie.

Nabehandeling
“Na de behandeling van tatoeages en permanente make-up plannen we direct een afspraak in voor de (gratis) nabehandeling. Dit is meestal zes tot acht weken na de eerste behandeling. Tevens krijg je na de behandeling (gratis) aftercare producten mee.”

Het portfolio van eerdere ontwerpen, een overzicht van veelgestelde vragen en de openingstijden zijn te vinden op www.ambachtink.nl.

Ambacht Ink
Bramengaarde 134, Hendrik-Ido-Ambacht
T. 06 439 368 10
E. info@ambachtink.nl

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.