Home » Nieuws » Tennisvereniging Ter Steeghe dankt al haar vrijwilligers coronaproof

Tennisvereniging Ter Steeghe dankt al haar vrijwilligers coronaproof

Tennisvereniging Ter Steeghe dankt al haar vrijwilligers coronaproof

Zaterdag 11 december jongstleden waren de vele vrijwilligers van Ter Steeghe uitgenodigd om op de parkeerplaats van het prachtige tenniscomplex in de auto een goodie bag in ontvangst te komen nemen. Zowel voor de vrouwelijke als de mannelijke vrijwilligers was een speciale goodie bag samengesteld. Tussen 11.00 uur en 12.00 uur werd iedereen verwacht om langs te komen, wat gelukkig ook door het merendeel van de vrijwilligers werd opgevolgd.

Gelukkig voor de organisatie kwamen de meeste gespreid over het uur langs waardoor er geen filevorming plaatsvond. Voor de mensen van de organisatie was het ook heel fijn dat de zon scheen zodat het ondanks het koude weer goed vertoeven was op de parkeerplaats. Tennisvereniging Ter Steeghe is in de gelukkige omstandigheid dat er een grote groep vrijwilligers actief is binnen de club die de vele taken uitvoeren die nodig zijn om deze mooie en bloeiende vereniging draaiende te houden. Ook dit jaar is er weer veel werk verricht om het prachtige complex weer helemaal op orde te houden. Ook is er veel werk verricht om aan de doelstelling te voldoen om nieuwe jeugdleden aan de club te binden. Met de financiële steun van de Stichting MBZ (Maatschappelijke Betrokkenheid Zwijndrecht) konden 25 nieuwe jeugdleden worden verwelkomt. Deze nieuwe jeugdleden ontvingen een gratis tennisracket, tennisshirt en 9 lessen van de enthousiaste leraren van Maximus Tennis.

Ook voor komend jaar is de doelstelling om weer minimaal 25 nieuwe jeugdleden te verwelkomen. Met wederom financiële steun van de Stichting MBZ zal er alles aan gedaan worden om deze doelstelling te verwezenlijken. Elk kind wordt op deze manier de kans geboden om kennis te maken met de mooie tennissport.

Het bestuur van Ter Steeghe prijst zich gelukkig dat al het vele werk door zoveel enthousiaste vrijwilligers wordt uitgevoerd, daarvoor hartelijk dank!

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Let op: Op deze dagen rondom de feestdagen zijn wij niet bereikbaar: Hemelvaartsdag (26 mei), vrijdag 27 mei en Tweede Pinksterdag (6 juni). De Brug wordt in week 23 op donderdag 9 juni verspreid.
Terug naar boven.