Home » Nieuws » The Adele Project brengt een ode aan wereldster Adele

The Adele Project brengt een ode aan wereldster Adele

The Adele Project brengt een ode aan wereldster Adele

Twee jaar geleden stonden ze al in Cascade en bewezen zij dat ze het gehele oeuvre van de Britse zangeres Adele perfect kunnen uitvoeren. Heeft u dit optreden van The Adele Project gemist, dan krijgt u een nieuwe kans op zaterdag 19 mei.

Hello, Rolling in the Deep, Someone Like You, Set Fire to the Rain, Skyfall: wie kent deze nummers niet? Het is slechts een kleine greep uit het ongelofelijke repertoire van Adele. In de muziekvoorstelling ‘Hello It’s Me’ van The Adele Project staat de geweldige muziek en krachtige uitstraling van de Britse zangeres centraal. De talentvolle Jolanda Knecht kruipt met haar geweldige stem in de huid van Adele. En met succes; ze werd uitgeroepen tot de beste ‘Adele sound & lookalike’ van Europa! Haar begeleidingsband bestaat uit zes getalenteerde muzikanten die elk beschikken over ruime conservatorium- en podiumervaring. Samen vormen zij een prachtige, solide basis voor de vocale kunsten van Jolanda Knecht.

The Adele Project wordt door kenners en critici wereldwijd gezien als één van de beste tribute acts. ‘Hello It’s Me’ is een muzikale theatershow met een geweldige lichtshow, adembenemende projecties en een fantastisch geluid waarbij de hoogtepunten uit de concerten van Adele tot leven komen. Een ‘Adele-waardig’ optreden, muzikaal uitgevoerd door The Dutch Adele, wordt een ervaring om nooit te vergeten. Gegarandeerd een spectaculaire avond vol mooie hits.

Zaterdag 19 mei, 20.15 uur. Kaarten (à 20 euro) voor deze voorstelling kunt u alleen bestellen per e-mail: kaartverkoop@stichting-cascade.nl of telefonisch via 078-6819230, optie 2.

Foto: The Adele Project

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.