Home » Nieuws » T&R Autoservice bestaat al weer 10 jaar

T&R Autoservice bestaat al weer 10 jaar

T&R Autoservice bestaat al weer 10 jaar
Meenhuis

H.I.Ambacht – “Dit is nu T&R Autoservice”, vertelt Rudy van den Burgt, de trotse eigenaar van dit mooie autobedrijf aan De Plaats in Hendrik-Ido-Ambacht als hij mij rondleidt langs de verschillende bedrijfsruimten, die het bedrijf rijk is. We wandelen vanuit de kantine achtereenvolgens door het kantoor, de uitgebreide werkplaats, de wasstraat en de nieuwe opslagloods vol met zomer- en winterbanden. Onderweg wijst hij me nog op het eigen bergingsvoertuig, dat het bedrijf rijk is. “Zoals je ziet heeft ons bedrijf alle middelen, die nodig zijn voor de reparatie en het onderhoud van auto’s onder 1 dak”.

Van 50 m² naar 1.500 m² bedrijfsruimte
En dat is de grote kracht van T&R Autoservice, dat Rudy samen met zijn eeneiige tweelingbroer Tonny in november 2010 opstartte. Tonny regelt alle financiële zaken en Rudy heeft de dagelijkse leiding over het bedrijf. “We zijn indertijd gestart met 1 loods van 50 m², 1 hefbrug en 1 man personeel, namelijk ik zelf”, gaat Rudy verder. “We hielden ons toen alleen bezig met de reparatie en het onderhoud van auto’s”. Nu, 10 jaar later, heeft het bedrijf 1.500 m² aan bedrijfsruimte in eigendom, telt 12 hefbruggen, heeft 18 man in dienst en houdt zich ook met diverse andere, autogerelateerde activiteiten bezig. Onze nieuwste aanwinst is een pand van 200m2 voor de opslag van ruim 800 bandensets.

Alle werkzaamheden in eigen beheer
Startte het bedrijf oorspronkelijk met alleen de reparatie en het onderhoud van auto’s, inmiddels zijn daar heel wat activiteiten bijgekomen. Rudy vertelt: “De hoofdmoot is natuurlijk nog steeds de werkplaats, waar onderhoud, schadeherstel, aircodiensten, uitlijnen, het monteren en balanceren van banden en het repareren en vervangen van ruiten plaats vinden.
We hebben een vast team van ervaren en vakkundige monteurs. Een van hen was zelfs ooit de beste (Toyota) autotechnicus van Nederland en derde van Europa!”. Maar T&R Autoservice doet tegenwoordig veel meer. Zo is er de wasstraat, de verkoop van nieuwe en tweedehands auto’s vanuit een showroom in Ridderkerk en het aanbieden van een eigen Private Lease label. “Inmiddels hebben we al ruim 200 auto’s in eigen beheer, die tegen zeer gunstige voorwaarden worden aangeboden”.

Kwaliteit, service en betrouwbaarheid
“Dat zijn de peilers, waarop het succes van ons bedrijf gebouwd is. Wij komen onze beloften altijd na en zullen extra werkzaamheden altijd eerst met de klant bespreken alvorens ze uit te voeren. Wij geven standaard 12 maanden garantie op werk en onderdelen bij het onderhoud en de reparatie van oudere auto’s. Maar ook nieuwe auto’s kunnen bij ons in onderhoud worden gegeven. Voor die laatste nemen we de oorspronkelijke garantievoorwaarden gewoon over. De sterke groei van ons bedrijf toont wel aan, dat deze formule uitstekend werkt”, aldus Rudy.

T&R Autoservice in Coronatijd
“Gelukkig hebben wij tot nu toe relatief weinig last gehad van de gevolgen van Corona. Wij hebben onze leasecontracten en ook onze vaste klanten hebben ons niet in de steek gelaten. Natuurlijk was het, doordat er minder mensen op de weg zaten, wel wat rustiger dan anders. Maar over het algemeen zijn we er niet slecht vanaf gekomen. Alleen het feest met 200 gasten, dat wij vanwege ons 10-jarig bestaan gepland hadden hebben we moeten afblazen. Maar daar gaan we in de toekomst nog wel wat mee doen”, aldus de trotse eigenaar van het mooie autobedrijf T&R Autoservice tot slot.

T&R Autoservice B.V.
De Plaats 21
3342 GL Hendrik-Ido-Ambacht
tel: 078-7070975
www.TenR-autoservice.nl

Tekst: Jan O’teur, foto: T&R Autoservice

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.