Home » Nieuws » Twintigjarig jubileum voor Van der Male Tandprothetiek

Twintigjarig jubileum voor Van der Male Tandprothetiek

Twintigjarig jubileum voor Van der Male Tandprothetiek
Meenhuis

Iedereen is vast weleens de rotonde gekruist bij de Hema en heeft het bord zien staan van Tandprothetische praktijk Van der Male. De praktijk is sinds 1 juni al twintig jaar een begrip in Zwijndrecht.

Edwin van der Male startte zijn praktijk in 2001 aan het Van Karnebeekpad. Daarna was de praktijk voor een klein jaartje gevestigd op de Anna Palownastraat, en van daaruit 12 jaar in winkelcentrum de Passage. Door de groei en digitalisering van de praktijk werd deze ruimte te klein en is de praktijk verhuisd naar het oude pand van de ABN Amro bank aan de Stationsweg 45. Na een grondige verbouwing is de praktijk ruim opgezet met een grote wachtruimte, twee behandelkamers en een open techniekruimte zodat het contact met de patiënten nog steeds aanwezig is. De praktijk is nog net zo laagdrempelig dan voorheen, alleen met twee keer zoveel ruimte.

In de nieuwe praktijk is hard gewerkt om zoveel mogelijk digitaal te werken. De grootste verandering voor de patiënt is de digitale mondscanner. Dat betekent dat u niet meer hoeft te happen! Er wordt met een mondscanner een 3D-scan gemaakt en op de computer bewerkt, waarna deze digitaal wordt geprint. Door deze nieuwe techniek is de pasvorm en kwaliteit verbeterd en het aantal afspraken verminderd. Tandartsenpraktijk Verweij Van der Wel is in hetzelfde pand gevestigd. De samenwerking met deze twee tandartsen is voor veel patiënten een groot voordeel.

Edwin van der Male wil alle patiënten bedanken voor het vertrouwen die zij hadden in hem de afgelopen 20 jaar, en hoopt dat hij u de komende jaren weer met een lach de deur uit kan laten gaan!

Benieuwd naar de nieuwe techniek? Maak eens een vrijblijvende afspraak 078-6121442

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.