Home » Nieuws » Uitreiking eerste exemplaar verzamelalbum HistorischHendrik-Ido-Ambacht

Uitreiking eerste exemplaar verzamelalbum HistorischHendrik-Ido-Ambacht

Uitreiking eerste exemplaar verzamelalbum HistorischHendrik-Ido-Ambacht

Op zaterdag 18 september start PLUS Alfred Koehoorn de actie ‘Verzamel Historisch Hendrik-Ido-Ambacht’. Acht weken lang kunnen de klanten sparen voor een serie van 180 plaatjes die een fraai overzicht geven van de geschiedenis van Hendrik-Ido-Ambacht. De plaatjes kunnen verzameld worden in een prachtig album dat speciaal voor deze actie ontwikkeld is. Plaatjes en album kwamen tot stand met de hulp en inzet van de vrijwilligers van het Historisch Genootschap Hendrik-Ido-Ambacht.

Afgelopen vrijdag 10 september werd het eerste exemplaar van het verzamelalbum Historisch Hendrik-Ido-Ambacht door Alfred Koehoorn uitgereikt aan Cees Biesbroek, de laatste klompenmaker van ons dorp.

Een parel aan de Waal –
Ambachtenaren zijn trots op hun dorp met haar rijke en boeiende historie. Dat geldt ook voor de ondernemer van PLUS Alfred Koehoorn in het dorp. Zo kwam Alfred Koehoorn (PLUS) op het idee om die interessante geschiedenis toegankelijk te maken met een aantrekkelijke actie bij de PLUS in Hendrik-Ido-Ambacht. Daarbij is de hulp ingeroepen van het Historisch Genootschap, die goed ingevoerd zijn in de historie van Hendrik-Ido-Ambacht. Door de inzet van een groot aantal vrijwilligers van het Historisch Genootschap is een prachtig naslagwerk ontstaan.

De actie bestaat uit een serie van 180 plaatjes, verdeeld over 19 onderwerpen en voor ieder te plakken plaatje is een korte beschrijving opgenomen. U krijgt hiermee een mooi beeld van de ontwikkeling van ons dorp tot wat het nu is, volgens velen een parel aan de Waal. Het fraaie album zal zeer gewild zijn onder Ambachtenaren.

Verzamel Historisch Hendrik-Ido-Ambacht –
De promotie ‘Verzamel Historisch Hendrik-Ido-Ambacht’ start bij PLUS Alfred Koehoorn op zaterdag 18 september. Vanaf dat moment wordt er bij iedere besteding van 10,00 euro aan boodschappen en bij wekelijks wisselende actie-artikelen een set van 3 plaatjes gratis gegeven.

De verzamelalbums kunnen gratis verkregen worden bij de PLUS door inlevering van de flyer die verspreid worden onder de Ambachtenaren in de brievenbus (bij de juiste sticker). Er is een grote hoeveelheid albums gedrukt, maar op = op! De actie loopt in de winkel t/m 13 november.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.