Home » Nieuws » Van Spronsen Makelaars

Van Spronsen Makelaars

Van Spronsen Makelaars
Keukenstudio Dordrecht

Deze week op de voorpagina: Ondanks het afnemende aanbod ziet Van Spronsen Makelaars volop kansen voor kopers en verkopers om hun woonwensen te vervullen!

De NVM Kwartaalcijfers 3e kwartaal 2021 hebben uitgewezen dat het aantal transacties in onze regio met ruim 28% is gedaald. Ruim 80% van de woningen is boven de vraagprijs verkocht.

Als lokale deskundige met meer dan 45 jaar ervaring zien wij al jaren verschuivingen in vraag en aanbod in ons werkgebied. Ook de huidige marktomstandigheden prikkelen ons wederom om voor u het verschil te maken!

Oene Mulder: “Wij zien dat mensen graag willen, maar hun nieuwe droomhuis niet te koop zien staan. Gezien ons enorme zoekersbestand hebben wij voor veel kopers en verkopers juist de oplossing! Via onze unieke WoonMatch database, brengen wij kopers en verkopers bij elkaar en zorgen dat voor iedereen de verhuiswens wordt vervuld.”

Uiteraard is het van groot belang om uw financiële mogelijkheden in beeld te brengen. Dit kan gratis via onze partner Huis&Hypotheek Hendrik-Ido-Ambacht. Vervolgens brengt Van Spronsen Makelaars de verkoopmogelijkheden en waardeontwikkeling van uw huis in beeld. Met hen bespreekt u ook uw nieuwe woonwensen én de benodigde voorbereidingen voor de verkoop, nu of op termijn. Vervolgens laat onze WoonMatch database op basis van uw woonwensen zien welke verhuismogelijkheden er voor u zijn!

Heeft u vragen, neem dan contact op met Van Spronsen Makelaars op tel. 078-6812566.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.