Home » Nieuws » Vector Eyes viert 30 jarig jubileum

Vector Eyes viert 30 jarig jubileum

Vector Eyes viert 30 jarig jubileum

In februari van dit jaar vierde Vector Eyes uit Zwijndrecht het feit, dat zij al dertig jaar lang complete oplossingen op het gebied van het beheren van technische documenten aanbieden. Dat succes is met name te danken aan de 26 medewerkers van het bedrijf, die op dit gebied gespecialiseerd zijn en jarenlange ervaring hebben. En daar zijn ze maar wat trots op!

Van scanservice naar
full-service document beheer
“Vector Eyes werd in 1992 opgericht en was toen gevestigd aan de Gildenweg in Zwijndrecht”, vertelt Eva van Koeveringe, de verkoopvertegenwoordiger van Vector Eyes. “Wij zijn begonnen als scanservice bedrijf met het scannen van (technische) documenten. Tegenwoordig zijn wij een full-service organisatie, die de technische documenten niet alleen digitaliseert, maar ook up-to-date houdt en daarnaast software aanbiedt, waarmee de klanten hun gedigitaliseerde technische documenten kunnen beheren”.

Visie
“Het is onze visie om voor elke partij met technische documentatie en informatie, een partner te zijn op het gebied van digitalisering, As-built tekenwerk, document control, (mega) data management en Engineering Document Management Software. In de toekomst zullen al deze diensten en software systemen nog meer met elkaar gelinkt en geïntegreerd zijn dan nu’’, aldus Eva.

Overal en altijd up-to-date informatie
“Onze klanten zijn vaak grote bedrijven uit de industrie met tientallen duizenden technische documenten en tekeningen. Voor deze bedrijve n is het vaak van levensbelang, dat alle documentatie snel beschikbaar en vooral up-to-date is. Wij dragen er zorg voor dat onze klanten al hun technische documentatie altijd en overal beschikbaar en up-to-date tot hun beschikking hebben. Daarvoor bieden we ze naast het digitaliseren een aantal gespecialiseerde diensten en software aan. In de eerste plaats draagt onze document management software voor een centraal systeem waarin alle technische documentatie opgeslagen wordt. Daarnaast kunnen we ervoor zorgen, dat alle aanpassingen in technische tekeningen direct worden doorgevoerd, zodat zij altijd de meest recente informatie bevatten. Vervolgens kunnen we ervoor zorgen, dat de documentstromen centraal gecontroleerd en beheerd worden, zodat de juiste documenten altijd bij de juiste mensen terecht komen en dat de aanpassingen van de documenten maar op één plek plaats vinden. En tot slot kunnen we ervoor zorgen, dat de project documentatie altijd conform de richtlijnen van onze klanten worden opgeleverd, project handover noemen we dat”.

Deelname Tour du ALS
Vector Eyes is niet alleen een bedrijf met een grote gedrevenheid rondom technische documentatie, het is ook een bedrijf met een grote maatschappelijke betrokkenheid.

Zo nam Vector Eyes, samen met team Luijpers, op 9 juni nog deel aan de 10e editie van Tour du ALS, waarbij zij de Mont Ventoux beklommen. Dat leverde tot nu toe een bedrag van meer dan 1.6 miljoen Euro op, dat besteed wordt aan de strijd tegen ALS, de verschrikkelijke spierziekte. “Wij hebben dit gedaan voor de heer Luijpers, een zakenpartner van ons met deze ziekte. Overigens kan er nog tot en met 26 juni gedoneerd worden”, aldus Eva van Koevinge.

Interesse in onze scanservice of andere diensten?
Bent u nog niet bekend met onze diensten omtrent technisch documentbeheer, vraag dan vrijblijvend informatie aan of maak een afspraak, dan wij helpen wij u graag verder!

Contactgegevens
Vector Eyes BV
Scheepmakersstraat 53, 3334 KG Zwijndrecht
Tel. 078 629 0629
E-mailadres: info@vectoreyes.nl
Website: vectoreyes.nl

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.