Home » Nieuws » Verhage Louwersplein groter en vernieuwd

Verhage Louwersplein groter en vernieuwd

Verhage Louwersplein groter en vernieuwd

Na een grondige verbouwing is de Verhage vestiging aan het Louwersplein in Hendrik-Ido-Ambacht twee keer zo groot geworden! Met maar liefst 26 zitplaatsen is er nu voldoende ruimte voor de bezoekende gasten om in het sfeervolle restaurant te genieten van een lekkere snack uit de frituuroven, een premium hamburger of een uitgebreide lunch met tosti’s en sandwiches.

Hoewel er extra veel aandacht is besteed aan het interieur van de winkel – Verhage streeft ernaar om haar gasten tegen een scherpe prijs een echt ‘uit-eten-gevoel’ te laten beleven – kan je jouw bestelling uiteraard ook nog gewoon meenemen voor thuis. Ook het terras is helemaal vernieuwd en biedt ruimte aan 28 personen, en wegens de zomertijd zijn ze ook nog eens een stuk langer open. Neem snel eens een kijkje bij Verhage aan het Louwersplein!

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.