Home » Nieuws » Vers gebakken kerststollen op de kerstmarkt van De Open Hof

Vers gebakken kerststollen op de kerstmarkt van De Open Hof

Vers gebakken kerststollen op de kerstmarkt van De Open Hof
Meenhuis

Op vrijdagmiddag 13 december wordt van 14.30 tot 20.00 uur de Kerstmarkt gehouden in De Open Hof aan de Schildmanstraat 72a in H.I. Ambacht. De markt wordt gehouden in de hal en de bijbehorende zalen van de kerk. U wordt van harte uitgenodigd deze verwarmde markt de bezoeken.

Mooie kerststukken, diverse kraampjes en een loterij met veel prijzen!
Er worden meer dan 100 kerststukken aangeboden die met zorg zijn gemaakt. Dit aanbod heeft inmiddels lokale bekendheid en een groeiend aantal bezoekers komt naar de kerstmarkt om een origineel kerststuk te kopen. Er zijn diverse kraampjes met o.a. sieraden, verzorgingsproducten, muziek, boeken (nieuw en 2e hands), groenten, fruit en bloemen.
Er wordt een loterij georganiseerd met meer dan 60 prijzen, met dank aan vele sponsoren. Als u 10 loten voor € 1,- koopt en u heeft geen winnend lot dan ontvangt u toch een fles projectwijn. De trekking is om 20.00 uur op die avond.

Kerststollen worden gebakken en nog meer eten en drinken.
Tijdens de kerstmarkt worden ter plaatse op “ambachtelijke wijze” kerststollen gebakken. De heerlijke lucht vult de ruimte. U kunt een heerlijk plakje kerststol proeven met een kopje koffie of thee terwijl u geniet van de gezellige sfeer. Er is een mooi aanbod van eten en drinken, waarbij de erwtensoep en pompoensoep met pompoenbrood niet ontbreekt.

Laat een professionele foto maken!
In één van de zalen wordt een fotostudio ingericht door Marian Slagman. U kunt daar een professionele foto laten maken van u zelf, uw familie of kinderen. Er wordt een aantrekkelijk tarief berekend. De foto’s worden digitaal geleverd. Leuk voor een kerstkaart of te gebruiken als profielfoto.

De opbrengst gaat naar goede doelen
De ZWO commissie van De Open Hof organiseert de kerstmarkt al vele jaren en de netto- opbrengst gaan in zijn geheel naar Kerk in Actie projecten van de PKN. De Open Hof ondersteunt de projecten “Vluchtelingenopvang in de regio Syrië” en “Versterk de Kerk in Syrië”. Meer informatie hierover op de website van PKN. Het zijn 2 projecten die onverminderd van belang zijn.

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.