Home » Nieuws » Vijf dagen lol met het Festijn

Vijf dagen lol met het Festijn

Vijf dagen lol met het Festijn

Na een jaartje afwezigheid organiseert de Stichting Vakantiebesteding Zwijndrecht weer het Festijn. Van 2 t/m 6 augustus staat de Develhal bol van leuke activiteiten en spelletjes. Het Festijn is voor alle kinderen van de Zwijndrechtse en Heerjansdamse basisscholen uit de groepen 2 t/m 8 (5 t/m 12 jaar). Vanaf 09.45 uur kan je je inschrijven. We beginnen elke dag om 10.00 uur. Om 15.00 uur is het afgelopen en ga je weer naar huis. Tussen de middag eten we in de sporthal. Vergeet geen eten mee te nemen. Drinken krijg je van ons.

Wat doen we deze week zoal?
In de ochtend zijn we in de sporthal. Hier is van alles te doen. Het grote springkussen staat op. Er kan worden geknutseld en gekleurd. Kinderen worden geschminkt of spelen op de WII. Achterin de hal wordt gevoetbald of iets anders aan sport gedaan. Kortom …. volop sport- en spelplezier! Tussendoor krijg je ook regelmatig drinken en natuurlijk iets lekkers. Om 12.00 uur gaan we gezamenlijk eten. Je eet dan met je groepje aan een tafel. Even een rustmomentje. Als de boterhammen zijn verorberd en de drinkbekers zijn leeg gaan we naar buiten het park in voor een leuk spel. Er is ook een stormbaan (groot luchtkussen) dus spektakel genoeg.

Wat kost het Festijn?
Een dagkaart kost 5 euro. Dit bedrag is zo laag dankzij subsidie van de gemeente Zwijndrecht. Voor kinderen die de hele week willen komen is er een weekkaart. Deze kost maar 15 euro.

Meer informatie
Meer informatie vind je op Facebook: Festijn Zwijndrecht. Heb je vragen? Stuur een e-mail naar: festijnzwijndrecht@gmail.com

Met de bus naar het Festijn
Het Festijn vindt plaats in de Develhal, Parklaan 5 in Zwijndrecht. U kunt uw kind met de fiets of auto brengen, maar het is ook mogelijk om uw kind met de bus te laten gaan. De speciale festijnbus met drie leiding vertrekt rond 09:20 uur vanaf de sporthal en rijdt de onderstaande route. De haltes waar je kan opstappen:
– Burg. Jansenlaan (Winkelcentrum Noord)
– Hoofdland (kruising Polre / Boshoek)
– Thorbeckelaan (Winkelcentrum
Troelstraplein)
– Van Schaikstraat (PJ. Oudplein)
– Burg. de Bruinelaan (halte naast het
gemeentehuis)
– Karel Doormanlaan (Sumatralaan)
– Karel Doormanlaan (Kapt. Rietbergerflat)
– Kort Ambachtlaan (Winkelcentrum)
– Buizerdstraat (Fazantplein)
– Moermond (hoek Bolestein)
– Hilverbeek (hoek Zwaanwijk)
– Laan van Nederhoven (hoek Teilingen)
– Beethovenlaan (Winkelcentrum Oudeland)
– Beethovenlaan (Bachstraat)
– Parklaan (Develhal)

Om 15:00 uur vertrekt de bus weer vanaf de Develhal langs dezelfde route en zet je dan weer af bij de halte waar je ben ingestapt, dus je bent zo weer thuis!

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.