Home » Nieuws » Vrijdagavond 17 november lezing met muziek bij boekhandel Hyperion

Vrijdagavond 17 november lezing met muziek bij boekhandel Hyperion

Vrijdagavond 17 november lezing met muziek bij boekhandel Hyperion

De decembermaand komt eraan – de maand van Sinterklaas, Kerst en ook: klassieke muziek. Het lijkt de laatste jaren een steeds stevigere traditie te worden, mensen gaan massaal naar kerstklassiekers, zoals Messiah van Händel en natuurlijk het Weihnachtsoratorium van Johann Sebastian Bach.

Maar wat maakt die meesterwerken zo bijzonder? Hoe zitten ze in elkaar, en waar komt die kersttraditie vandaan? Op die vragen geeft de jonge muziekjournalist (de Volkskrant) en schrijver van het boek ‘Alles begint bij Bach’, Merlijn Kerkhof antwoord. Op vrijdagavond 17 november om 19.45 uur geeft hij een lezing bij ons in de winkel, laat hij mooie muziek horen en geeft hij antwoord op al uw vragen. De muzikale omlijsting van deze avond zal mede worden verzorgd door Zwijndrechtenaar Gerard de Wit, oprichter en artistiek leider van Dutch Baroque.

Omdat we beperkte ruimte hebben vragen we u van te voren even aan te melden. U kunt zich per telefoon (078 6208176) of per mail (hyperion@plantage.nl) aanmelden. Wij hopen u 17 november te mogen begroeten. De toegang en de koffie zijn uiteraard gratis! Inloop v.a. 19.15 uur. Aanvang lezing: 19.45 uur. De ingang is die avond aan de achterzijde van de winkel (nr. 63)

© 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Grafisch Bedrijf

Terug naar boven.