Home » Nieuws » Vrijwilligershuis start nieuwe jaar met muzikale receptie

Vrijwilligershuis start nieuwe jaar met muzikale receptie

Vrijwilligershuis start nieuwe jaar met muzikale receptie

De medewerkers en het bestuur van het Vrijwilligershuis Drechtsteden nodigen vrijwilligers, bestuurders, gemeenteraadsleden en alle anderen die vrijwillige inzet een warm hart toedragen uit voor de nieuwjaarsreceptie op vrijdag 11 januari. Iedereen is van harte welkom van 15.30 tot 18.00 uur bij het Vrijwilligershuis aan de Spuiweg 93 in Dordrecht.

De muziek tijdens de receptie wordt verzorgd door Ahmed Mbtak (39), afkomstig uit Syrië en sinds drie jaar en vier maanden in Nederland. Ahmet is niet alleen muzikaal, hij doet bovendien actief mee aan de Dordtse samenleving. Zo kookt hij wekelijks in wijkcentrum Koloriet en is vrijwilliger bij onder andere de Voedselbank.

Groene kratje
Voorzien van een hapje en een drankje, maken we er een gezellige en gevarieerde bijeenkomst van met aandacht voor verschillende vrijwilligersinitiatieven. Een voorbeeld hiervan is de start van uitgiftepunt Rechtstreex bij het Vrijwilligershuis. De receptie is een prima gelegenheid om elkaar in een informele sfeer te ontmoeten, van gedachten te wisselen, plannen en ideeën te delen en te proosten op een goed, gezond en inspirerend 2019.

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.